Világítás trend

A legkelendőbb bútorvilágítás, amire minden háztartásnak szüksége van

Szerintünk nem túlzás azt állítani, hogy ez a mozgásérzékelő bútorvilágítás érted dolgozik majd nap mint nap. Eleinte biztosan te is meglepődsz majd a leleményességén és nem is érted majd, hogy hogyan tudja kitalálni a gondolataid. Aztán később annyira megszereted, hogy szinte láthatatlan segítséged lesz a mindennapokban.

A sötétben a barátod

Azért szeretjük annyira a mozgásérzékelő világításokat, legyen szó akár beltéri- vagy kültéri változatukról, mert tényleg szinte észrevehetetlen segítséget jelentenek a számunkra.

Amikor besötétedik kint, vagy lekapcsoljuk a villanyokat bent, akkor eljön végre az ő idejük!

Biztosan neked is ismerős az a helyzet, amikor éjszaka, vagy reggel még sötétben botorkálsz otthon, a villanykapcsolók után matatva. Sőt, az is gyakori, hogy nem szeretnéd felébreszteni a többieket, így egyáltalán nem kapcsolod fel a villanyt, mégis nagyon szeretnél egy pici fényt magadnak.

Ez a mozgásérzékelő bútorvilágítás pont ilyenkor van a segítségedre! Szerelheted a konyhába, a gyerekszobába, az ágyatok alá, a lépcsőhöz, vagy a folyosóra – bárhová, ahol épp annyi fényre lesz szükséged éjjel, hogy tájékozódni tudj.

Mivel egy szuper-intelligens világításról van szó, így érzékeli a sötétet maga körül és a te mozgásodat is. Amikor sötétben járkálsz körülötte, azonnal felkapcsol, majd automatikusan ki is kapcsol, amikor nincs már rá szükséged.

Okos világítás a mindennapokban

Ez a mozgásérzékelő bútorvilágítás nagyon jó szolgálatot tesz az otthonodban. Ha kiszemelted a számára tökéletes helyet, akkor nincs is más dolgod, mint felragasztani a hátoldalán található matrica csík segítségével (előtte persze mindenképp érdemes megtisztítanod a felületet, ahova rögzíteni szeretnéd).

Amint a közelébe érsz éjjel (mozgásérzékelési tartománya 5 méter és 120°), akkor ő azonnal működésbe lép, majd 25 másodperc után automatikusan kikapcsol. Tehát csak sötétben és csak mozgást érzékelve kapcsol be.

Mozgásérzékelő bútorvilágításod így nem csak nagyon okos, de energiatakarékos is!

Pont annyi fénnyel, amennyire szükséged van

Kedvenc mozgásérzékelő bútorvilágításod belsejében 8 db SMD led biztosítja a neked megfelelő mennyiségű fényt. Az SMD ledek (Surface Mounted Device) abban különböznek a korábbi társaiktól (pl. DIP ledek), hogy a hőelvezetésük profi módon megoldott, így nem melegszenek, nem melegítik fel a környezetüket sem.

Tökéletes választások tehát például egy ruhásszekrénybe, vagy gardróbba, fiókokba is. Nem kell attól tartanod, hogy melegükkel károsítanák a környezetüket.

Ami pedig a legszuperebb ebben, hogy a mozgásérzékelő bútorvilágításod belsejében található 8 db led fényforrás nem csak pislákoló fényt ad neked, hanem tényleg segít neked eligazodni a sötétben. A led világítások számára pedig 4 db AAA elem biztosítja a megfelelő energiaforrást.

Hova helyezd el őket?

A mozgásérzékelő bútorvilágításainkat gyakorlatilag bárhová elhelyezheted, ahol szükséged lehet egy kis plusz fényre.

A gardróbodban, szekrényekben, fiókokban nagyon jó szolgálatot tesznek, hiszen ajtó nyitás után már be is világítják a teret.

Nagyon sokan választják őket konyhába, garázsba, mosókonyhába, mosdóban és kisebb-nagyobb helyiségekben is. Konyhaszekrények aljára ragasztva például fantasztikus választás!

Egy ilyen mozgásérzékelő bútorvilágítás a kisgyermekek, babák szobájába az ágyuk aljához rögzítve is segít az édesanyáknak eligazodni éjjel a sötétben anélkül, hogy zavaró fényforrás lenne.

Sőt, olyat is láttunk már, hogy a kocsik csomagtartójába rögzítették őket, így esti pakolásnál, bevásárlás után nagyon jó szolgálatot tesznek ezek a világítások.

Te hova ragasztanád őket?

Most te is azt érzed, hogy azonnal be kell szerezned párat ebből a szuper-hasznos mozgásérzékelő világításból, igaz? Talán már azt is tudod, hogy hova helyeznéd el őket otthon? Ne is várj tovább! Szerezd be most őket magadnak és hamarosan már élvezheted is, ahogyan ezek a rendkívül okos világítások a segítségedre lesznek minden nap.

Ajánlott világítások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük