Kreatív világítás, Világítás trend

A TOP 3 legegyedibb dekor lámpa

A dekorálási hajlam már mondhatjuk, hogy az őskortól is belénk kódolt igényünk, hiszen már az ősember is barlangrajzokkal és állati szőrmékkel dobta fel az otthonát.
Ez persze az azóta eltelt sok-sok év alatt rengeteget változott, finomodott, de ami állandó az az, hogy vágyunk rá, hogy lakóterünk, környezetünk otthonos, barátságos hangulatot árasszon. A dekor lámpák történelme is elég hosszú időre nyúlik vissza, szerintem mindenki jól emlékszik a ma már retrónak számító lávalámpára, üvegszálas világító lámpákra vagy diszkógömb világításokra, amik egykor otthonaink legdivatosabb darabjai voltak.
Amikor dekor lámpát választunk, sok szempontot figyelembe vehetünk, onnan kezdve, hogy hol fogjuk elhelyezni, addig bezárólag, hogy milyen áramforrásra lesz hozzá szükségünk, de a fő szempont mégis mindig egy: legyen különleges és hangulatos!
Most elhoztuk nektek a TOP 3 legegyedibb dekor lámpát! Mutatjuk is:

Prémium LED világító rattan lámpás
Valljuk be, az egyik kedvenc dekor lámpa típusunk a gyertyákkal világító lámpások. Impozánsak, romantikus hangulatot árasztanak, klasszikusak és mégis modernek. Ugyanakkor egy igazi gyertya felvet egy csomó problémát is; nem szabad magára hagyni, nehogy véletlenül felgyulladjon valami, kisállat mellett szintén nagyon veszélyes és még azon is aggódhatunk, hogy a lefolyó viasz tünkre teszi a szőnyeget, asztalt, vagy akár magát a lámpást is. Ezért inkább lemondunk róla, mert túl sok macerával jár. Na, ezekre tökéletes megoldás ez a lámpás, hiszen ebben egy viasz hatású led gyertya foglal helyet, ami amellett, hogy semmi veszélyt nem hordoz, még nagyon élethű is. Pislogó narancssárga fénnyel ég, pont mint az igazi! Sőt, a rattan lámpás időzítővel ellátott, így lehetőséged van beállítani hogy esténként 5 órát világítson majd 19 órát pihenjen. Mesés!

Könyv lámpa világítás
Ez aztán egy tényleg különleges dekor lámpa. Pontosan úgy néz ki, mint egy normál könyv, aminek a lapjai varázslatos fényt árasztanak. Akár kinyitva az asztalra, éjjeli szekrényre helyezzük, akár félig behajtva az élére állítjuk, minden verzióban egy olyan dekort kapunk, ami magára vonzza a tekintetet. A könyv 360 fokban kifordítható és mágnes van elhelyezve a borítóban így egymáshoz tapad a két borító. Töltőkabellel töltődik, így még zavaró vezeték sem töri meg az igazi könyv illúzióját. Könyvmolyoknak közelező darab!

3D Hold lámpa világítás
Gyerekkorodban te is gyakran bámultad a Holdat és fantáziáltál róla, vajon milyen lehetne oda utazni? Vagy talán még most is áhitattal nézed ezt a csodás égitestet? Megértjük, hiszen a Hold gyönyörű, varázslatos és nekünk embereknek titokzatos is. Ezt a varázslatos hangulatot hozza el ez a csodás 3D Hold lámpa. Érintésre változtathatjuk, hogy éppen fehéren vagy sárgán világítson a Hold. Nincs rajta zavaró kapcsoló, ami elrontaná az összeképet, mindössze hozzá kell érnünk, hogy be- vagy kikapcsoljon. Ha az érzékelőn tartjuk az ujjunk a fényerejét lehet változtatni. Töltéskor halvány vörösen izzik.  Tényleg igazi ritkaság! Tedd az éjjeliszekrényedre, a gyermekek szobájába éjjelifénynek vagy a tv mellé hangulatfénynek, biztosan mindenkit levesz majd a lábáról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.