Világítás trend

Az ország kedvenc napelemes kerti lámpái 2021-ben

Több ezer vásárló segítségével összeállítottuk a legnépszerűbb napelemes lámpák toplistáját. Ezek a világítások már bizonyítottak, hiszen sok család kertjét varászolják szebbé szikrázó fényükkel.

Közeledik a kertszépítési szezon vége, mipedig hűséges vásárlóinknak hála idén is több ezer kerti lámpa rendelést teljesítettünk az ország minden táján. Így megvannak a 2021-es kedvencek, amikért egyenesen rajonganak a magyarok. Összegyűjtöttük, hiszen velük biztosan nem fogsz melléfogni, ha a tökéletes világítást keresed az udvarba:

1) A kertek hercegnője a Tiffany lámpás

A dobogó első helyére a Tiffany napelemes kerti lámpa került, ami valódi sztár. Nem is csoda, hogy rengetegen szeretik, hiszen nem csak bevilágítja az udvart, de valódi dísze is lesz. Kézzel festett üvegét repdeső pillangók és gyönyörű tulipánok díszítik, kis napelemének hála este pedig szikrázóan világít. Ráadásul még érdekes történelmi háttérrel is rendelkezik, amiről már itt írtunk korábban. 🙂

2) A luxus érzetű talajvilágítás

Egyszerű, de nagyszerű – akár ez is lehetne a földbe süllyeszthető talajvilágítások szlogenje. Ezek a napelemes modern acél lámpák igazi luxus hatást kölcsönöznek a kertnek azzal, hogy alulról világítják meg. Valamint mesés kis fényösvényeket lehet kialakítani a segítségükkel. Ennek ellenére mégis kedvező az áruk és könnyű az elhelyezésük. Így beszerezni őket nem luxus, de mégis pompás és letisztult hatást lehet elérni velük.

3) Lobogó tűz napelemmel: a fáklyalámpa

Kit ne ragadna magával a trópusi tengerpartokon világító fáklyák hangulata? Nem csoda, hogy sokan vágynak arra, hogy ezt az érzést az otthonukba is becsempésszék. De az sem meglepő, hogy a valódi tűzhöz keveseknek füllik a foga, hiszen ha nem megfelelően járunk el, akkor balesetveszélyes lehet. Valószínűleg pont ezért tarolnak a LED-es, napelemmel működő fáklya lámpák, amiknek a fénye a tűz lobogását imitálja. Így a hangulat adott, de mégsincs szükség valódi lángokra.

4) Fényfüzérek, avagy apró, szikrázó fények mindenütt

Sokan úgy gondolják, hogy fényfüzérekkel díszíteni csak karácsonykor lehet. Pedig egész évben csodás látványt nyújt, ha felfűzünk pár gyönyörű fényt a házra (például az ereszcsatornára, vagy a terasz korlátjára), vagy épp körbetekerünk vele néhány fát és bokrot. Egy zöld vezetékes, meleg fehér fényű égősor például csodásan tudja megvilágítani a kertet és nem kelt karácsonyi hatást – de az ünnepek alatt is jól mutat majd, így egész évben fent lehet hagyni. Valószínűleg pont ezért került be az ország kedvenc világítasai közé. 🙂

5) Világító baglyok

Ezek a kis baglyok kicsit kilógnak a listából, hiszen ők nem lámpák. Sőt, inkább számítanak dísznek, mint világításnak. Hiszen erős fényt nem adnak és a céljuk sem az, hogy beragyogják az egész kertet. Viszont mosolyt csalnak minden vendég arcára és mágikus hatást keltenek, ahogy este világítanak. Valószínűleg pont ezért lettek akkora kedvencek, hogy még a világítások top 5-ös listájába is beférkőztek. 🙂

Akár elnyerték tetszésed az ország kedvenc lámpái, akár nem, az biztos, hogy nálunk találhatsz olyan világítást, ami kiemeli és megsokszorozza kerted szépségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.