kerti dekoráció, Kreatív világítás, Világítás trend

Dekoráld kerted napelemes gömblámpával

Kertes ház tulajdonosként azon szerencsések közé tartozol, akiknek végtelen lehetőség áll rendelkezésére kültéri dekorációk elhelyezésére. Sokan erkély nélküli lakásban, vagy pici kis erkéllyel őszintén irigyelnek ezért, hidd el! Persze nagy kert, nagy munka, de abban gondolom mindannyian egyet értünk, hogy megéri. Hiszen tényleg nincs annél jobb érzés, mint kiülni egy nyugágyba a fűzfa árnyékába és büszkén végignézni kertünkön. Ilyenkor mindenkit átjár az “én házam, az én váram” érzés. Ahogy a nap lenyugszik, kertünk meseországgá változik a gyönyörű napelemes világításoknak köszönhetően.


Az egyik leglátványosabb napelemes kerti világítás pedig nem más, mint a gömblámpa. Ezek a csodás lámpák szürkületkor bekapcsolnak a beépített intelligens fényérzékelőjüknek köszönhetően, napfelkeltével pedig kikapcsolnak, így megkímélnek a folyamatos kapcsolgatástól is. Mivel kültéri világításokról van szó, így mindegyik IP44-es védelemmel rendelkezik, nem tesz bennük kárt az eső, nem kell aggódnod, hogy tönkre mennek a nyár végére.
A választék szinte végtelen, ezért most elhoztuk nektek a mi kedvenceinket a teljesség igénye nélkül. Mutatom is, a Leden csapat szívét melyik napelemes gömblámpák rabolták el!

Leon törtüveg gömb világítás
Elég csak rápillantani erre a lámpára, hogy az ember rögtön közelebb akarjon menni és alaposabban szemügyre venni. Nappal is egy nagyon dekoratív darab, köszönhetően pazar 8 cm átmérőjű törtüveg gömbjének. Amikor leszáll az este, akkor pedig elkezdődik az igazi varázslat, ugyanis a Leon gömblámpában található hideg fehér led életre kel és gyönyörű misztikus fénybe vonja a környezetét. Mint egy igazi varázsgömb, nem igaz? Helyezd a lépcső és a járda mellé, rakd körbe a bokrokat vele, mindenhol garantáltan jól fog mutatni.

Boty gömb lámpa
A Botyra fokozottan igaz az, hogy sosem tudhatod mi lapul a felszín alatt. A nappali fényben tejfehér gömb már a maga 60 cm-es magasságával is kitűnik a környezetéből, de ahogy bekapcsol, mindenkit elbűvöl kellemes színváltós világításával. Váltakozó színei igazi különlegességgé teszik. Bárhova is helyezed el, biztos, hogy mindenki kiszúrja majd és nem is hagyja szó nélkül.

Kültéri napelemes sziluett Damasque Globe lámpa
Nálunk ez a gömblámpa nyerte a közönségkedvenc díját! Csodálatos keleties, marokkói mintázata és antikolt megjelenése nappal is minden tekintetet magára von, de amint bekapcsol, akkor áraszt el minket teljesen az orientális hangulat. Ugyanis az áttört mintázat kivetül a lámpa köré a földre és beragyogja az egész kertet. Ha fel mellé helyezzük a lámpát, akkor a mintázat a falra is felvetül. Így máris egy igazi szerájban érezhetjük magunkat. De még ezt is lehet fokozni. A Damasque Globe dupla leddel rendelkezik, így eldönthetjük, hogy hideg fehérben szeretnénk, hogy világítson, vagy az RGB led-nek köszönhetően színváltosan. Hangulatunktól függően változtathatjuk lámpánk színét is. Hát nem varázslatos?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük