Világítás trend

Dobd fel a kerted édes kerti figurákkal!

Te is nagyon várod már a tavaszt? Az év azon időszakát, amikor a kerted új életre kel és amikor minden zöldebb, szebb, színesebb és vidámabb lesz. Nekünk a tavasz egyet jelent ezeknek az édes kerti figuráknak a kihelyezésével és persze egész napos nézegetésével is. Ismerd meg őket közelebbről!

Miért érezzük úgy, hogy egész nap nézegetnénk őket?

A cuki kerti figuráinkkal kapcsolatban mindig az az érzésünk, hogy bármeddig is bámuljuk őket, mindig van egy-két apró részlet, amit újonnan felfedezünk rajtuk. „Jé, ez a rózsaszín foltocska a labdázó törpünk arcán eddig is ott volt?” – kérdezzük ilyenkor egymástól igen gyakran.

Mindenkinek van egy-két kedvence!

Ha egy nagyon kedves ismerősödnek keresed a tökéletes ajándékot, akkor egy ilyen édes kis kerti figurával egyszerűen nem lőhetsz mellé! Mindenkinek a stílusához meg lehet találni a megfelelő figurát: törpös, manós, állatos, focizós, vagy főzős szakács, rendőr esetleg egzotikus hangulatot keltő flamingó… Ugye, hogy máris tudtál tulajdonost társítani hozzájuk a barátaid, családtagjaid, munkatársaid közül?

Bemutatjuk a kis törpöket!

Talán a legnagyobb rajongásnak a kicsi törp kerti figuráink örvendhetnek. Van közöttük olyan, aki motorozni, horgászni, krikettezni, focizni, vagy akár kertészkedni szeret nagyon. Igaz, máris van olyan ismerősöd, akihez illenek?

Vannak, akik a virágaidra vigyáznak

Az édes kerti figurák és dekorációk nem csak azért imádnivalóak, mert cuki díszei lehetnek a kertednek, hanem mert például új cserepes növényeidre is vigyáznak. Vannak ugyanis olyanok is közöttük, melyek virágtartóként is varázslatosak!

Egyesek a fák ágain himbálóznak

Nem csak egyszerűen a fűbe letéve gyönyörködhetsz azonban a kerti figurákban. Vannak, akikre egészen váratlan helyen bukkannak majd rá a kertbe látogató ismerőseid – például a fák ágairól himbálózva!

Egzotikus flamingó, kecses páva, vidám kis békuci, katicabogárkák, sőt még malac és boci is mind arra várnak, hogy a te kertedben találják magukat.

Míg mások a földről rugóznak

Imádnivaló kerti figuráink között többen vannak olyanok, akiket akár kedvenc virágaid, kisebb talajtakaró növényeid közé is elrejtheted hosszú száruknak köszönhetően.

Te melyiket választanád a kertedbe: a katicákat, bogárkákat, méhecskéket, süniket, csigákat, táncoló hangyácskákat, a gyönyörű pillangókat, vagy épp a pöttyös kalapos gombácskákat? Hát nem édesek egytől-egyig?

Egy mesebeli városka lakói

Sőt, ha szeretnéd, akár egy saját mesebeli városkát is kialakíthatsz a segítségükkel. A pék, a balerina, a cowboy, a rendőr, a cukrász, a tengerész és a kedves kacsa asszonyság és hű társa, a nyakkendős kutyus is mind-mind felsorakozhatnak.

Manók, tündérek, Pán Péter és Csingiling

A vidám kerti figurák között a mesék izgalmas világának szereplői is helyet kaptak. Pán Péter és Csingiling párosa éppúgy, mint a varázslatos tündérkék. Romantikus hangulatú kertekben fantasztikusan mutatnak ezek a figurák!

A mesefigurák mellett az édes erdei állatok is helyet kaptak az imádnivaló kerti figuráink között. Amellett, hogy nagyon édesek, fantasztikusan mutatnak a kertben, még a gyerkőcök számára is hatalmas meglepetést tudnak okozni. Nagyon sok vásárlónk mesél arról, hogy ezekkel a figurákkal mennyire szeretnek játszani a kicsik.

Hova rejtsd majd őket a kertedben?

Elrejteni? Szó sem lehet róla! Édes kerti figuráid helyezd központi, jól látható helyekre, hiszen az egész családot és a vendégeket is elvarázsolják majd cukiságukkal!

Fantasztikusan mutatnak kerti utak mellett, virágágyásokban és alacsonyabb talajtakaró növényeid között, sziklakertekben, kerti csapok mellett, teraszon, bejárati ajtónál, de akár az ablakpárkányra, lépcsőre téve is!

Már ki is nézted, melyiket szeretnéd beszerezni magadnak? Esetleg több tipped is van? Nézz szét közöttük gyorsan, ismerd meg őket közelebbről és kérd tőlünk a kedvenceid!

Hozzászólások a cikkhez:

  1. Ildikó szerint:

    Nagyon tetszenek , és szépen ki vannak dolgozva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük