Világítás trend

Ez a 2017-es karácsonyi világítási trend!

A 2017-es karácsonyi világítási trend

Minden évben újabbnál újabb karácsonyi világítások ütik fel a fejüket. A jó öreg klasszikusok mellett, egyre több dizájnvilágítás jelenik meg. Az emberek egyre jobban kedvelik a különleges és egyedi világításokat. A hagyományos dekort felváltotta a tél inspirálta, modern látványvilág. Az elmúlt évek karácsonyi sztárjai a legkülönlegesebb dekor fa világítások voltak.

És elérkeztünk 2017-hez. A karácsony közeleg. Kevesebb, mint két hónap van hátra. Már mindenki a legújabb karácsonyi világításokkal és dekorációkkal szemezget. Elkezdődtek az első tervezgetések: az idei karácsonyi színvilág megálmodása, a különleges világítási dekorációk kiválasztása.

Az előző évek trendjéhez igazodva, 2017-ben is a dekor fa világítások hódítanak. A kecses vonalakon és az új formákon van a hangsúly. A tervezők egy olyan világítást álmodtak meg, ami tökéletesen harmonizál az ősz elmúlásával és a tél beköszöntével. Letisztul, finom és szemet gyönyörködtető. Egy fa, mely nyugalmat áraszt, egy fa, mely elkápráztat. A tervezők az ősi magyar gyökerekhez visszanyúlva álmodták meg a 2017-es karácsonyi világítási trend főszereplőjét: a LED-es juharfa világítást.

A juharfa világítást három színben készítették el, így mindenki igényét kielégítve, hogy tökéletesen harmonizáljon az idei karácsonyi színekhez. Piros, sárga és hideg fehér színeben.

2017-e karácsonyi világítási trend – LED juharfa piros színben

Ennek a modellnek az elkészítésénél a tervezők a hagyományos piros színvilághoz nyúltak, mely már évtizedek óta a karácsony legfőbb színének mondható. A piros szín a szeretetet, a családot és az összetartozást szimbolizálja. A piros juharfa nemessége tökéletesen beleillik az idilli, karácsonyi légkörbe.

 

2017-e karácsonyi világítási trend – LED juharfa hideg fehér színben

Ez a modell eleganciát, tisztaságot és békét szimbolizál. A hideg fehér szín a lélek tisztaságát és a békés családi légkört hordozza magával. A hideg fehér juharfa kecsessége hozzájárul a szeretetteljes karácsonyi légkör megteremtéséhez.

  

2017-e karácsonyi világítási trend – LED juharfa sárga színben

Itt a készítők a természet színvilágát hívták segítségül. Az ősz színpompájának lassú, nyugalmas és harmonikus változását vették alapul. A sárga színben egyesül a természetesség, az otthon melege és a szívből jövő szeretet. A sárga juharfa melegséget és nyugalmas légkört teremt.

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Hozzászólások a cikkhez:

 1. Nánási Ibolya szerint:

  Úristen ez nagyonjóóó! Rendelek is mindhárom színből

 2. Viktor Tasi szerint:

  ezt hogy lehetmegrendelni? szeretném

 3. Kápolnás Eszter szerint:

  Ez egy igazán szép világítás! Biztos veszek egyet a családomnak. 🙂 Kápolnás Eszter

 4. Martinek Anna szerint:

  Gyönyörűűű!

 5. Veres Adri szerint:

  nekem keLLL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük