Világítás trend

Ezek a legszebb napelemes röpködő bogárkák

Kerted vidám, szorgos kis lakóit, az ide-oda röpködő kis bogárkákat most hihetetlenül cuki napelemes világítások formájában is beszerezheted. Mi egytől-egyig rajongunk értük, ami nem is csoda, hiszen vidámak, mosolygósak, színesek és annyira szerethetőek!

A bogárkák nagyon hasznos lakói kertünknek

A különféle apró rovarok, a bogarak, a hangyák, a méhecskék, a katicabogárkák és persze a szúnyogok láttán gyakran hajlamosak vagyunk bosszankodni, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, mennyire hasznos kis tagjai ők a kertünknek. Gyönyörű virágaink beporzásához, a természet egyensúlyának fenntartásához éppúgy beletartoznak, mint bármelyik másik élőlény. Szeressük hát őket is!

Napelemes kerti lámpákként születnek újjá

Az egyik kedvenc része a mindennapjainknak, amikor újabb és újabb csodaszép kerti napelemes világításokat, lámpákat és dekorációkat válogatunk össze neked. Mindig nagyon izgatottan mutogatjuk egymásnak azokat a napelemes led világításokat, újdonságokat, amikre ráleltünk. Emlékszem, a napelemes röpködő bogárkák percek alatt mindannyiunk kedvenceivé váltak. Nézzük is őket szépen, sorban!

Vannak a csiptethetős, falra mászós bogárkáink

Nézd, mennyire szépek! A csiptethető napelemes bogárka világításokat pár pillanat alatt rögzítheted az ágakon, kerítés rácsán, bokrokon, vagy bárhol, ahol csak szeretnéd. A falon mászkáló katicákat pedig tipli és csavar segítségével tudod gyorsan és könnyedén rögzíteni. Írtó cukik, ahogy ott másznak!

Ezek az édes kerti lámpák a nap energiáit használják fel ahhoz, hogy egész éjjel ontsák magukból barátságos fényüket. A rajtuk lévő napelemes panelek nagyon diszkréten vannak elhelyezve, így alig láthatóak, mégis rendületlenül teszik a dolgukat nap mint nap. A falra szerelhető katicáknak például a szárnyuk alá vannak rejtve a solár panelek – nagyon okos megoldás!

Vannak földbe szúrható napelemes bogárkák is

A másik örök kedvencünk a napelemes kerti lámpák között azok, amelyeket bárhol leszúrhatunk a földbe, így könnyen megtalálhatjuk a számukra legoptimálisabb helyet! Ahol sok napfény éri őket és ahol nem tudunk elmenni mellettük szó nélkül.

A pocakos pillangók, a színpompás pillangók, az édes pöttyös katica és az ide-oda cikázó szitakötők – mindegy, melyiket válaszd, tuti sikert aratnak a kertben!

Amellett ráadásul, hogy ezek a kerti napelemes röpködő bogárka lámpák ennyire gyönyörűek, még okosak is! Olyan intelligens fényérzékelővel vannak ellátva, ami segít nekik felismerni az est közeledtét és a hajnal első sugarait. Emiatt neked nem is kell bajlódnod a ki-be kapcsolgatásukkal. Este automatikusan bekapcsolnak, míg reggel maguktól ki is kapcsolnak, hogy nap közben fel tudják tölteni napelemes akkumulátoraikat. Bámulatos!

És persze itt vannak a csüngő-repkedő bogárkák is

Nem szabad kihagyni a felsorolásból az igazi, repkedő napelemes kerti bogárkás lámpákat sem! Gömbölyded potrohukban színpompásan fénylenek a led izzók, miközben ők vidáman himbálóznak az ágakon lógva. Annyira cukik!

Amellett, hogy a csüngő-repkedő napelemes bogárka világítások is intelligens fényérzékelővel vannak ellátva, még az esőtől sem kell féltened majd őket. Egy speciális IP44-es vízálló minősítéssel vannak ugyanis ellátva, ami miatt a nagyobb viharok és esőzések sem fognak ki rajtuk.

Te is teljesen oda vagy értük? Megértjük!

A kertek igazi szerelmeseiként mi is abszolút megértjük a vásárlóinkat, amikor arról mesélnek nekünk, mekkora boldogságot tud okozni nekik, amikor kibontják a tőlünk kapott csomagokat és először pillantják meg az álomszép napelemes kerti világításokat és lámpákat.

Szeretnéd te is átélni ezt a varázslatos élményt? Imádnivaló kerti napelemes röpködő bogárkáink szuper választások ehhez! Ha pedig még több hozzájuk hasonló kerti napelemes lámpára vágysz, akkor kattints ide!

Ajánlott világítások

Elfogyott
Tovább
Bezár

Kerti dekorációs kapaszkodó katica 53 cm

3590 Ft
Elfogyott
Tovább
Bezár

Kerti földbe szúrható pillangó dekoráció, piros 87 cm

2990 Ft
Kosárba teszem
Bezár

Napelemes Flutterbella kerti lámpa 92 cm – rózsaszín pillangó

6490 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük