Világítás trend

Ezek a legszebb napelemes röpködő bogárkák

Kerted vidám, szorgos kis lakóit, az ide-oda röpködő kis bogárkákat most hihetetlenül cuki napelemes világítások formájában is beszerezheted. Mi egytől-egyig rajongunk értük, ami nem is csoda, hiszen vidámak, mosolygósak, színesek és annyira szerethetőek!

A bogárkák nagyon hasznos lakói kertünknek

A különféle apró rovarok, a bogarak, a hangyák, a méhecskék, a katicabogárkák és persze a szúnyogok láttán gyakran hajlamosak vagyunk bosszankodni, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, mennyire hasznos kis tagjai ők a kertünknek. Gyönyörű virágaink beporzásához, a természet egyensúlyának fenntartásához éppúgy beletartoznak, mint bármelyik másik élőlény. Szeressük hát őket is!

Napelemes kerti lámpákként születnek újjá

Az egyik kedvenc része a mindennapjainknak, amikor újabb és újabb csodaszép kerti napelemes világításokat, lámpákat és dekorációkat válogatunk össze neked. Mindig nagyon izgatottan mutogatjuk egymásnak azokat a napelemes led világításokat, újdonságokat, amikre ráleltünk. Emlékszem, a napelemes röpködő bogárkák percek alatt mindannyiunk kedvenceivé váltak. Nézzük is őket szépen, sorban!

Vannak a csiptethetős, falra mászós bogárkáink

Nézd, mennyire szépek! A csiptethető napelemes bogárka világításokat pár pillanat alatt rögzítheted az ágakon, kerítés rácsán, bokrokon, vagy bárhol, ahol csak szeretnéd. A falon mászkáló katicákat pedig tipli és csavar segítségével tudod gyorsan és könnyedén rögzíteni. Írtó cukik, ahogy ott másznak!

Ezek az édes kerti lámpák a nap energiáit használják fel ahhoz, hogy egész éjjel ontsák magukból barátságos fényüket. A rajtuk lévő napelemes panelek nagyon diszkréten vannak elhelyezve, így alig láthatóak, mégis rendületlenül teszik a dolgukat nap mint nap. A falra szerelhető katicáknak például a szárnyuk alá vannak rejtve a solár panelek – nagyon okos megoldás!

Vannak földbe szúrható napelemes bogárkák is

A másik örök kedvencünk a napelemes kerti lámpák között azok, amelyeket bárhol leszúrhatunk a földbe, így könnyen megtalálhatjuk a számukra legoptimálisabb helyet! Ahol sok napfény éri őket és ahol nem tudunk elmenni mellettük szó nélkül.

A pocakos pillangók, a színpompás pillangók, az édes pöttyös katica és az ide-oda cikázó szitakötők – mindegy, melyiket válaszd, tuti sikert aratnak a kertben!

Amellett ráadásul, hogy ezek a kerti napelemes röpködő bogárka lámpák ennyire gyönyörűek, még okosak is! Olyan intelligens fényérzékelővel vannak ellátva, ami segít nekik felismerni az est közeledtét és a hajnal első sugarait. Emiatt neked nem is kell bajlódnod a ki-be kapcsolgatásukkal. Este automatikusan bekapcsolnak, míg reggel maguktól ki is kapcsolnak, hogy nap közben fel tudják tölteni napelemes akkumulátoraikat. Bámulatos!

És persze itt vannak a csüngő-repkedő bogárkák is

Nem szabad kihagyni a felsorolásból az igazi, repkedő napelemes kerti bogárkás lámpákat sem! Gömbölyded potrohukban színpompásan fénylenek a led izzók, miközben ők vidáman himbálóznak az ágakon lógva. Annyira cukik!

Amellett, hogy a csüngő-repkedő napelemes bogárka világítások is intelligens fényérzékelővel vannak ellátva, még az esőtől sem kell féltened majd őket. Egy speciális IP44-es vízálló minősítéssel vannak ugyanis ellátva, ami miatt a nagyobb viharok és esőzések sem fognak ki rajtuk.

Te is teljesen oda vagy értük? Megértjük!

A kertek igazi szerelmeseiként mi is abszolút megértjük a vásárlóinkat, amikor arról mesélnek nekünk, mekkora boldogságot tud okozni nekik, amikor kibontják a tőlünk kapott csomagokat és először pillantják meg az álomszép napelemes kerti világításokat és lámpákat.

Szeretnéd te is átélni ezt a varázslatos élményt? Imádnivaló kerti napelemes röpködő bogárkáink szuper választások ehhez! Ha pedig még több hozzájuk hasonló kerti napelemes lámpára vágysz, akkor kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük