Kreatív világítás, Világítás trend

Ezek a napelemes kerti lámpák hódítanak ősztől

Közeledik a szeptember, érdemes elkezdeni a kertünket is felkészíteni az őszre. Ha azt szeretnénk, hogy az udvart egész nap élvezni tudjuk, és éjjel is élmény legyen kinézni az ablakon, akkor érdemes napelemes kerti lámpákat elhelyeznünk. Hiszen energiatakarékosan világítják be a kertet, miközben még csodás díszítőelemei is lesznek. Segítünk egy pár ötlettel, hogy ki tudd választani a legdivatosabb világításokat.

Ősszel ezek a napelemes kerti lámpa trendek fognak hódítani:

Letisztult design, erős fénnyel

Hódítanak a modern, letisztult vonalak és a hűvös színek. Az ősz nagy kedvencei lesznek az erős, hideg fehér fényű, egyszerű formatervezésű lámpák ezüst és fekete színben. Nem csoda, hogy népszerűek, hiszen a figyelmet a kert és a növényeink szépségére irányítják, miközben szolidan megbújnak a háttérben.

 

Földbe süllyeszthető világítások

Igazi luxus hatás és különleges fények egyszerűen – ezt nyújták a földbe sülyeszthető LED-ek. Alulról megvilágítva teljesen más fényben pompázik majd az udvar. A nagy kertekben mesés kis utakat és fényösvényeket alakíthatunk ki velük. Kicsi kertekben pedig azért prakikusak, mert nem vesznek el a térből, hiszen a talajban bújnak meg.

 

Különleges szépségek (ahol a funkció dizájnnal párosul)

Nagy visszatérők azok a látványos világítások is, amik nem csak fényt adnak, de világosban a lámpa kinézetével is dekorálják a kertet. Ilyenek például a hangulatos lámpások, amiket elég a földre helyezni, vagy felakasztani valahova és máris beragyognak mindent szépségükkel és fényükkel. (Hála a modern tecchnológiának már rengeteg a LED világítással és napelemmel működő lámpás, ami vízálló, és nem tűzveszélyes őrizetlenül hagyni.)

Az is biztos, hogy ősszel is a magyar kertek hercegnője marad a napelemes Tiffany lámpa, ami különleges kézzel festett üvegével és bájos mintájával idézi meg az 20. század elejének varázslatos hangulatát. Nem csoda, hogy ennyien imádják!

Apró és egyszerű, de mégis nagyszerű

Nem veszítettek népszerűségükből az apró földbe szúrható napelemes lámpák sem. Ezeknek az előnye, hogy kis költségvetésből is beszerezhetünk annyit, ami bevilágítja kertünk összes fontos részét. Kreatívan dekorálhatóak velük a virágágyások és kaspók is.

Általában az egyszerű kinézet jellemzi őket, de az apró lámpák között is akadnak díszesebb példányok, amik színesen világítanak, vagy különleges mintákat festenek a fényükkel.

Színtiszta funkció mozgásérzékelővel

Azok körében, akik a funkciót a dizájn elé helyezik hódítani fognak a mozgásérzékelős lámpák és reflektorok. Ezekkel az egyszerű kinézetű világításokkal elérhetjük, hogy mindig lássuk merre lépünk. Hiszen elég például a garázs bejáratához elhelyeznünk egy mozgásérzékelős reflektort, ami közeledtünkre automatikusan felkapcsol és máris könnyebb és kényelmesebb lesz a hazaérkezés minden este.

A dekorációk, amik még világítanak is

Akik a kertjük kinézetét szeretik előtérbe helyezni, azok választhatnak olyan világítást, ami dekorációként is szolgál. Ezt a szerepet tölti be egy hangulatos kerti fényfüzér, vagy egy meseszép figura lámpa. Nagy sztárnak számítanak azok a fém állatkák, amik mesés mintázatú fényeket festenek a falra – és akár színváltósan is tudnak világítani, hogy valóban káprázatos díszei legyenek az udvarnak.

Ha kedvet kaptál, hogy őszre beszerezd a legdivatosabb, meseszép kerti világításokat, akkor nézz körül nálunk! 🙂 Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk, így nem kell attól tartanod, hogy a kerted fények nélkül marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.