Világítás trend

Fényhálók, fényfüggönyök és fényfüzérek

Most már egyértelműen itt van az ősz és meg is mutatja nekünk minden csodáját. Imádjuk ilyenkor a levelek és az égbolt színét! A hűvösebb estéken pedig a gyönyörű fényhálóink, fényfüggönyeink és fényfüzéreink aranyló fényében melengetjük fel a lelkünket. Megmutassuk a legszebbeket közülük?

A karácsony örök világításai

Ha te is szereted a klasszikus karácsonyi világításokat, akkor a most bemutatott fényhálókat, fényfüggönyöket és fényfüzéreket is imádni fogod. Az az igazán fantasztikus bennük, hogy tényleg bármelyik otthonban, legyen az egy lakás vagy egy családi kertes ház, varázslatosan mutatnak.

Van, hogy kedves visszafogott fényforrásként, míg mások igazi kreatív világításként büszkélkednek az otthonunkban. Nem is csoda, hogy gyakorlatilag ezek azok a világítások, amik már nagyon-nagyon régóta megállják a helyüket. Szerintünk soha, de soha nem mennek majd ki a divatból!

A varázslatos fényhálók

A karácsonyi világítások közül az egyik legnagyobb kincs a kültéri- és beltéri fényháló! Igazi multifunkcionális világítások ők, hiszen varázslatosan mutatnak az ablakban, az ajtókon, bokrokon, fákon, teraszon, verandán.

Bátran választhatod az aranyló meleg fehér, a kristályos hideg fehér, vagy az ünnepi színes változatban. Egy biztos: minden évben ők kerülnek majd elő először a díszítéskor!

Tudtad? A kültéri fényhálókat is nyugodtan használhatod akár a lakásban is. A különbség a kültéri és a beltéri fényhálók között az, hogy a kültériek kicsit jobban meg vannak erősítve, ellenállóbb anyagból készülnek, hogy a hidegebb, esős, szeles időjárás se okozzon bennük kárt.

A webáruházunkba rendeléskor ki tudod választani, hogy milyen színű és méretű fényhálót szeretnél, valamint azt is, hogy hány led világítson rajtuk, milyen legyen a vezeték színe (fekete, zöld vagy átlátszó). Illetve még egy izgalmas kérdésben is dönthetsz: tovább toldható legyen-e a fényhálód, vagy sem? A jövőben szeretnéd-e tehát még tovább bővíteni a méretét?

Az álomszép fényfüggönyök

A fényhálóknál talán csak a fényfüggönyök a kedveltebbek a karácsonyi dekor világításaink között! Olyanok, mintha a fényhálók minden jó tulajdonságukat átvennék és még egy kis kreativitással egészítenék ki azokat.

Megvan bennük a fényhálók rendezettsége, de mégis néha játékosan, sokkal természetesebb fényforrásként ragyognak az ünnepi éjszakában.

Nem csak a karácsonyi ünnepek világításai azonban az álomszép fényfüggönyök! Akár egész évben nyugodtan használhatod őket – például a hálószobádban az ágyad köré téve hihetetlenül varázslatos hangulatot keltenek.

Mindenkinek jár egy fényfüzér

Imádnivaló fényfüzéreink között 100% biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a stílusához leginkább illőt. Ezek azok a világításaink, amikre tényleg igaz, hogy ahány ház… annyi fényfüzér!

Vannak egyszerűbb, apró fénylő pontokkal ragyogók, igazi karácsonyi formájúak, szív alakúak, virág formájúak, karácsonyiak, tavasziak, ősziek… Tényleg csak a képzelet szab határt a számuknak!

Bármelyiket is válaszd közülük, érdemes a szeretteidre is gondolni, hiszen a fényfüzérek fantasztikus karácsonyi ajándékok lehetnek! Nem tudsz mellé lőni velük, tuti imádni fogja őket az, akinek ajándékba adod majd.

Variáld őket bátran!

Tudjuk jól, mennyire hihetetlenül nehéz választani álomszép fényhálóink, fényfüggönyeink és fényfüzéreink között. De nem lehetetlen!

Nekünk az vált be a legjobban, hogy vannak, amelyek egész évben díszítik kertünket és otthonunkat, másokat az őszi, hűvösebb időjárás elérkezésekor vesszük elő, hiszen imádjuk melengető fényüket. Illetve vannak, amiket kifejezetten karácsonyi dekorációként választunk.

Már te is nagyon karácsonyi dekorációs lázban égsz? Megértjük!

Nézz szét gyorsan álomszép fényhálóink, varázslatos fényfüggönyeink és izgalmas fényfüzéreink között, hiszen számunka az ősz és az ünnepi készülődés elképzelhetetlen nélkülük!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük