Világítás trend

Hogyan dekoráljuk álmaink kertjét napelemes páva világításokkal?

Egzotikus és egyedi kertre vágysz? Valami különlegeset szeretnél, valami nem hétköznapit, de még magad sem tudod pontosan, hogy mit? Mesebeli varázslatra vágysz kertedben? És a pávára gondoltál már?

Kertünk, teraszunk, erkélyeink csinosítgatása, rendezgetése; a szebbnél szebb virágok, fák, bokrok elhelyezése, ültetése és gondozása az egyik legörömtelibb feladat, amellyel munkaidőnk lejárta után foglalatoskodhatunk. Az egymással harmonizáló bútorok kiválasztását és elhelyezését már csak egy dologgal koronázhatunk meg, mielőtt átadnánk magunkat az élvezeteknek és elheverednénk egy jó kávéval elolvasni a kedvenc könyvünket: a tökéletes fények kiválasztásával.

Manapság, amikor a környezettudatosságra egyre többen és egyre jobban igyekszünk figyelni, az, hogy a kerti világításaink napelemes kivitelezésűek legyenek, már-már nem is opció, inkább magától értetődő választás. A napenergia felhasználása egyszerű, de nagyszerű: a napsütötte órák alatt betárazott energiát felhasználva világításaink egész estén és éjjelen át őrzik és továbbítják azt: beragyogják kertünket, teraszunkat.

[us_image image=”19742″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20606″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”19743″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Varázslat a kertünkben: a napelemes páva világítás

Káprázatos színpompa, büszkeség, elegancia. Ha valami különleges és sikkes megoldásra vágysz, akkor a napelemes páva világításokat lehet, hogy pont neked találták ki.

A pávák testében egy óriási napelemes LED lett elrejtve, így lenyűgöző részletességű tollazatuk, csak úgy, mint a madaraké, beragyogja a teret; élénk színei életre keltik kertedet vagy erkélyedet.

Amennyiben a legpazarabb megoldást szeretnéd, úgy választhatod a párját ritkító világítást: nyolc LED-del rendelkező kerti napelemes LED páva dekor világítást. Ez egy fehér és hét színváltós LED-ből áll, belsejében pedig egy napelemes üveggömb helyezkedik el – ez biztosítja, hogy esténként ezernyi színben úszó fényárral vonhassa be otthonunkat.

[us_image image=”13763″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13757″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13758″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

A páva világításokat nem szükséges sem ki, sem bekapcsolnunk, ugyanis intelligens fényérzékelővel lettek ellátva: a naplementét érzékelve automatikusan bekapcsolnak, napfelkeltekor pedig automatikusan kikapcsolnak.

Nem kell aggódnunk a szélsőséges időjárás miatt sem; a kerti pávák IP44-es vízálló minősítéssel rendelkeznek, így bármilyen időjárás közepette nyugodtak lehetünk hibátlan működésük felől. A páva világítások állhatnak tetőtől-talpig fémből, de készülhetnek üveg és fém ötvözéséből is.

Beleszerettél? Nem csoda, mi is. Csapj le rá, tündököljön kerted a páva színeiben!

[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”13729, 19741, 13727″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük