Világítás trend

Hogyan legyen mesébe illő Tündérkertünk?

Mit is jelent a Tündérkert?

A Tündérkert jelentése nem más, mint a mesebeli Tündér kertje. Egy elképzelt világ, melyet meséink során képzeltünk el és történetek, melyekben képzeletünk révén ízig -vérig részt vettünk gyerekként és talán még felnőttként is.

Mindenki vágyik egy helyre, ahol elbújhat a nagybetűs élettől, egy helyre mely számára a nyugalmat, a harmóniát jelenti. Vallom, hogy
a kert az ember lelkét tükrözi. Azt a titkos zugot, melyet megvalósíthat, hiszen a kert hatalmas lehetőség kreativitásunk megélésére. Veteményezhetünk, fúrhatunk, faraghatunk, készíthetünk tavat, medencét, járókővel lerakott útvonalat. Lehetünk bohókásak, mókásak, fenségesek, bájosak, elvonulósak, régi korokat idézők, ahol a barátainkkal és szeretteinkkel töltünk el egy kis időt, vagy csak kifekszünk a nyári estéken élvezni a hűsítő szellőt.

A kertünk a mi birodalmunk, a mi tündérkertünk.

A kertünk minden szegletét látjuk nappal, viszont este ugyanúgy van lehetőségünk a kertünk egyéniségét megmutatni. Ahogy a csillagok az eget fényessé teszik, úgy mi is felöltöztethetjük a kertünket fénnyel. Fénnyel, mely elegánssá teheti a kertünk apró szegleteit. Kiemelheti a mesebeli világot, melyet megalkottunk. Napelemes figurákkal megvalósíthatunk akár erdő széli mesét. Rókakoma, kis vaddisznó, akik meglátogatják a színes lampionok alatt terülő lakomával megterített asztalkánkat. Elegáns pávák bújhatnak meg a bokraink között, ezzel utat mutatva egy eldugott kis helyhez, hol a napelemes esőcsepp fényfüzérrel feldíszített lugas enged bebocsátást. Ez csak a mi helyünk, illetve azon szeretteinké, barátainké, akik bebocsátást kaptak az életünk ezen részébe.

Bármit alkotunk, annak csak a képzelet szabhat határt ……………..

Ajánlott világítások

Elfogyott
Tovább
Bezár

Kerti Mágikus tündérlak dekoráció 34 cm

8.890 Ft
Elfogyott
Tovább
Bezár

Kerti Locsolókanna tündérlak dekoráció 33 cm

8.290 Ft

Kerti dekorációs tündér figura 10 cm

1.890 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük