Világítás trend

Hogyan legyen mesébe illő Tündérkertünk?

Mit is jelent a Tündérkert?

A Tündérkert jelentése nem más, mint a mesebeli Tündér kertje. Egy elképzelt világ, melyet meséink során képzeltünk el és történetek, melyekben képzeletünk révén ízig -vérig részt vettünk gyerekként és talán még felnőttként is.

Mindenki vágyik egy helyre, ahol elbújhat a nagybetűs élettől, egy helyre mely számára a nyugalmat, a harmóniát jelenti. Vallom, hogy
a kert az ember lelkét tükrözi. Azt a titkos zugot, melyet megvalósíthat, hiszen a kert hatalmas lehetőség kreativitásunk megélésére. Veteményezhetünk, fúrhatunk, faraghatunk, készíthetünk tavat, medencét, járókővel lerakott útvonalat. Lehetünk bohókásak, mókásak, fenségesek, bájosak, elvonulósak, régi korokat idézők, ahol a barátainkkal és szeretteinkkel töltünk el egy kis időt, vagy csak kifekszünk a nyári estéken élvezni a hűsítő szellőt.

[us_image image=”23776″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23777″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23775″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

A kertünk a mi birodalmunk, a mi tündérkertünk.

A kertünk minden szegletét látjuk nappal, viszont este ugyanúgy van lehetőségünk a kertünk egyéniségét megmutatni. Ahogy a csillagok az eget fényessé teszik, úgy mi is felöltöztethetjük a kertünket fénnyel. Fénnyel, mely elegánssá teheti a kertünk apró szegleteit. Kiemelheti a mesebeli világot, melyet megalkottunk. Napelemes figurákkal megvalósíthatunk akár erdő széli mesét. Rókakoma, kis vaddisznó, akik meglátogatják a színes lampionok alatt terülő lakomával megterített asztalkánkat. Elegáns pávák bújhatnak meg a bokraink között, ezzel utat mutatva egy eldugott kis helyhez, hol a napelemes esőcsepp fényfüzérrel feldíszített lugas enged bebocsátást. Ez csak a mi helyünk, illetve azon szeretteinké, barátainké, akik bebocsátást kaptak az életünk ezen részébe.

Bármit alkotunk, annak csak a képzelet szabhat határt ……………..

[us_image image=”20606″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”19770″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”18876″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”13729, 19746, 13728″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük