Hogyan varázsoljunk egzotikus kertet napelemes flamingókkal?

Itt a nyár, az esti sütögetések, jókedvű borozások és a hangulatos kerti partik ideje. Ki ne imádná, ha kertje egzotikus hangulatú helyszínné avanzsálna, amelyet pink lángba borít a flamingók testében elrejtett világítás?

A flamingó gázlómadár, mely a madarak osztályának flamingóalakúak rendjébe, azon belül is a flamingófélék családjába tartozó faj. Kecses, hosszú, hajlékony nyakú, vékony lábú madár, mely rózsaszín- és skarlátvörös árnyalatban játszó tollazattal rendelkezik. Nevét a flamengo – flamenco (igen, mint a tánc!) szóból kapta, mely „láng”-ot jelent. Ugye milyen egzotikus?

Pontosan ezt az egzotikumot ragadják meg és hozzák el kertünkbe a napelemes LED flamingó világítások.

Az egzotikus kert ékköve: a flamingók

Mediterrán hangulatú kertre vágysz? A bútorok megvannak, minden növény, fa és bokor a helyén van, de valami mégis hiányzik? Dobd fel a tetőtől-talpig kézzel megmunkált, fémből álló, LED technológiával felszerelt flamingó világításokkal kertedet!

Egzotikus és egyedülálló. A kerti napelemes LED flamingó világítás több magasságban elérhető, így mindenki megtalálhatja a kertjéhez legtökéletesebben passzolót. Élénk, mély rózsaszínes fényével mediterrán, forró nyári esték hangulatát varázsolja instant a kertünkbe.

A kerti napelemes LED flamingó világítás kényelmes megoldás: nem szükséges sem be, sem kikapcsolunk, amikor lemegy a nap, vagy amikor nyugovóra térünk: intelligens fényérzékelő szenzorral lett ellátva, így érzékeli a sötétedést, és érzékeli a napfelkeltét is – automatikusan be- és kikapcsol, amikor szükség van a fényére.

A madár testében egy integrált napelemes LED került elhelyezésre, illetve egy AAA-as elemre van még szükség a működéséhez. A kerti napelemes LED flamingók IP44-es vízálló minősítéssel rendelkeznek, így még a legnagyobb viharban és felhőszakadásban sem kell attól tartanunk, hogy kedvenc flamingónknak baja esne.

Ha a kerti napelemes LED flamingó világítás mellett döntünk, az télen-nyáron, januáról decemberig, az év minden napján hű társunkként ragyogja majd be kertünket attól függetlenül, hogy fülledt nyári éjszakák hangulatát hivatott feldobnia, vagy egy vacogós, téli hóesésben kell helyt állnia.

Ajánlott világítások

Következő bejegyzés
Hogyan dekoráljuk álmaink kertjét napelemes páva világításokkal?
Előző bejegyzés
5 kedvenc esküvői világításunk 2019-re

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü