Világítás trend

Hogyan varázsoljunk egzotikus kertet napelemes flamingókkal?

Itt a nyár, az esti sütögetések, jókedvű borozások és a hangulatos kerti partik ideje. Ki ne imádná, ha kertje egzotikus hangulatú helyszínné avanzsálna, amelyet pink lángba borít a flamingók testében elrejtett világítás?

A flamingó gázlómadár, mely a madarak osztályának flamingóalakúak rendjébe, azon belül is a flamingófélék családjába tartozó faj. Kecses, hosszú, hajlékony nyakú, vékony lábú madár, mely rózsaszín- és skarlátvörös árnyalatban játszó tollazattal rendelkezik. Nevét a flamengo – flamenco (igen, mint a tánc!) szóból kapta, mely „láng”-ot jelent. Ugye milyen egzotikus?

Pontosan ezt az egzotikumot ragadják meg és hozzák el kertünkbe a napelemes LED flamingó világítások.

[us_image image=”20600″ size=”us_400_400″ align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13752″ size=”us_400_400″ align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”14107″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Az egzotikus kert ékköve: a flamingók

Mediterrán hangulatú kertre vágysz? A bútorok megvannak, minden növény, fa és bokor a helyén van, de valami mégis hiányzik? Dobd fel a tetőtől-talpig kézzel megmunkált, fémből álló, LED technológiával felszerelt flamingó világításokkal kertedet!

Egzotikus és egyedülálló. A kerti napelemes LED flamingó világítás több magasságban elérhető, így mindenki megtalálhatja a kertjéhez legtökéletesebben passzolót. Élénk, mély rózsaszínes fényével mediterrán, forró nyári esték hangulatát varázsolja instant a kertünkbe.

[us_image image=”22071″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22067″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”22077″ size=”us_400_400″ align=”center” style=”outlined” onclick=”custom_link”]

A kerti napelemes LED flamingó világítás kényelmes megoldás: nem szükséges sem be, sem kikapcsolunk, amikor lemegy a nap, vagy amikor nyugovóra térünk: intelligens fényérzékelő szenzorral lett ellátva, így érzékeli a sötétedést, és érzékeli a napfelkeltét is – automatikusan be- és kikapcsol, amikor szükség van a fényére.

A madár testében egy integrált napelemes LED került elhelyezésre, illetve egy AAA-as elemre van még szükség a működéséhez. A kerti napelemes LED flamingók IP44-es vízálló minősítéssel rendelkeznek, így még a legnagyobb viharban és felhőszakadásban sem kell attól tartanunk, hogy kedvenc flamingónknak baja esne.

Ha a kerti napelemes LED flamingó világítás mellett döntünk, az télen-nyáron, januáról decemberig, az év minden napján hű társunkként ragyogja majd be kertünket attól függetlenül, hogy fülledt nyári éjszakák hangulatát hivatott feldobnia, vagy egy vacogós, téli hóesésben kell helyt állnia.

[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”20047, 20597, 13728″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük