Világítás trend

Így dekoráld a kerted nyáron – 2019 legszebb dekorvilágításai

Egy színes lampionsor itt, egy villogó villanykörte fényfüzér ott – ezek 2019 legszebb dekorvilágításai szerintünk.

Imádjuk a nyarat, imádjuk a kertet, imádunk a szabadban lenni, és persze imádjuk a gyönyörű világításokat. Nincs is annál jobb, mint munka után kényelmesen elnyújtózni a teraszon, kényelmes, párnákkal teli fotelünkben, vagy kilépni este 9-kor egy jó pohár borral a kezünkben a kertbe, és érezni, ahogy a kellemesen meleg szellő borzolja a bőrünket, miközben a naplementét csodáljuk. És ahogy a nap lemegy, és sötétségbe borulna a kert, úgy ragyognak fel sorjában kertünk mesebeli világításai.

Elemes LED színes lampionok – vidámság mindenkinek

Ez a már-már klasszikusnak mondható, színes, lampionokból álló füzér minden kertben méltó otthonra találhat. Feldobja udvarunkat akkor is, ha esetleg még nem került minden a helyére, vagy, ha a munkálataink még javában zajlanak. Bohós kellékei lehetnek egy lazább hangulatú esküvőnek vagy egy családi összejövetelnek is. Ezek a praktikus, édes kis fényforrások egyébként nem csak kültéren állják meg helyüket – remekül használhatóak például gyerekszobában éjjeli fényként is.

Kültéri LED színes villanykörte füzérek – a bohém rapszódia

Ezek a színes, vidám kis villanykörte füzérek egyszerre sugallnak ünnepi hangulatot, és dobják fel hétköznapjainkat. Pazar, egyszerű, de nagyszerű világítások, melyek szülinapok, évfordulók, gyerekzsúrok és ballagások ékkövei lehetnek.

[us_image image=”13665″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13507″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13513″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Színes napelemes LED üvegtégla

Extravagáns kertre vágysz? Utálsz mindent, ami szürke és unalmas? Mindig is kilógtál a sorból és a saját utadat jártad? Ezt a színes napelemes üvegtéglát neked találták ki! Dizájnos és egyedi, így, ha kerted is párját ritkítja modern megoldásaival, akkor nálad a helye! A színes LED üvegtéglák feldobják a legszürkébb hétköznapokat is!

Kerti napelemes LED páva világítások – a megtestesült elegancia

Káprázatos színpompa, elegancia, büszkeség. Ha valami különleges és sikkes megoldásra vágysz, akkor a napelemes páva világítás lehet, hogy pont rád vár. A pávák testében egy hatalmas napelemes LED lett elbújtatva, így lenyűgöző részletességű tollazatuk, csak úgy, mint a madaraké, beragyogja a teret; élénk színei életre keltik kertedet vagy teraszodat.

A kerti LED páva világítások, a többi napelemes világításhoz hasonlóan intelligens fényérzékelővel lettek felszerelve, így nem szükséges ki-be kapcsolgatnunk. A sötétedést érzékelve automatikusan bekapcsolnak, ahogy pedig kel fel a nap, úgy válnak egyre haloványabbá.

Színes LED gombák a retro hangulatért

Otthonos, zeg-zugos kis kert, fa megoldások a vintage stílus jegyében? Egy lefestett, retro kis bringa virágkosárral, kovácsoltvas asztal és székek, hófehérre festett kredenc, egy bájos öntözőkanna a sarokban. Egy kis LED gomba nem hiányzik?

Ezek a kis színes cukiságok pillanatok alatt még otthonosabbá teszik amúgy is dekoratív kis kertedet. Találd meg a tökéletes helyet számukra, és hadd ragyogjanak!

[us_image image=”12155″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13763″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”12574″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Mikroszálas LED fényhuzalok a tündérmesék hangulatáért

A tündérmesébe illő udvar már nem csak ábránd – ezek a gyönyörű, meseszerű, földöntúli hangulatot árasztó mikroszálas LED fényhuzalok elképesztő világot elevenítenek meg. A szívünkhöz oly közelálló rajzfilmek hangulatát idéző kert most bármikor a tiéd lehet!

Díszítsd vele erkélyedet, növényeidet, feltekerheted egy fára vagy egy villanyoszlopra, sőt, a kerítésen is kiválóan mutat – és így még a szomszédok is csodájára járhatnak. Tökéletes lehet egy pavilon oldalán, vagy a gyerekek kis házának falát ékesítve is.

Bármelyiket is választjuk, bármelyiket is érezzük magunkénak, a napelemes megoldásokkal nem lőhetünk mellé, hiszen a jövő a környezettudatosságé!

[us_image image=”16106″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”16107″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”16113″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”12153, 13505, 17132″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Hozzászólások a cikkhez:

  1. Dósa Istvánné szerint:

    Imádom ezeket a fényforrásokat, díszíti a kertet és megvilágítja este, nem kell áramot használni, olcsó és nem kell félni, hogy megbotlom, mivel tökéletes látást biztosít!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük