Így dekoráld a kerted nyáron – 2019 legszebb dekorvilágításai

Egy színes lampionsor itt, egy villogó villanykörte fényfüzér ott – ezek 2019 legszebb dekorvilágításai szerintünk.

Imádjuk a nyarat, imádjuk a kertet, imádunk a szabadban lenni, és persze imádjuk a gyönyörű világításokat. Nincs is annál jobb, mint munka után kényelmesen elnyújtózni a teraszon, kényelmes, párnákkal teli fotelünkben, vagy kilépni este 9-kor egy jó pohár borral a kezünkben a kertbe, és érezni, ahogy a kellemesen meleg szellő borzolja a bőrünket, miközben a naplementét csodáljuk. És ahogy a nap lemegy, és sötétségbe borulna a kert, úgy ragyognak fel sorjában kertünk mesebeli világításai.

Elemes LED színes lampionok – vidámság mindenkinek

Ez a már-már klasszikusnak mondható, színes, lampionokból álló füzér minden kertben méltó otthonra találhat. Feldobja udvarunkat akkor is, ha esetleg még nem került minden a helyére, vagy, ha a munkálataink még javában zajlanak. Bohós kellékei lehetnek egy lazább hangulatú esküvőnek vagy egy családi összejövetelnek is. Ezek a praktikus, édes kis fényforrások egyébként nem csak kültéren állják meg helyüket – remekül használhatóak például gyerekszobában éjjeli fényként is.

Kültéri LED színes villanykörte füzérek – a bohém rapszódia

Ezek a színes, vidám kis villanykörte füzérek egyszerre sugallnak ünnepi hangulatot, és dobják fel hétköznapjainkat. Pazar, egyszerű, de nagyszerű világítások, melyek szülinapok, évfordulók, gyerekzsúrok és ballagások ékkövei lehetnek.

Színes napelemes LED üvegtégla

Extravagáns kertre vágysz? Utálsz mindent, ami szürke és unalmas? Mindig is kilógtál a sorból és a saját utadat jártad? Ezt a színes napelemes üvegtéglát neked találták ki! Dizájnos és egyedi, így, ha kerted is párját ritkítja modern megoldásaival, akkor nálad a helye! A színes LED üvegtéglák feldobják a legszürkébb hétköznapokat is!

Kerti napelemes LED páva világítások – a megtestesült elegancia

Káprázatos színpompa, elegancia, büszkeség. Ha valami különleges és sikkes megoldásra vágysz, akkor a napelemes páva világítás lehet, hogy pont rád vár. A pávák testében egy hatalmas napelemes LED lett elbújtatva, így lenyűgöző részletességű tollazatuk, csak úgy, mint a madaraké, beragyogja a teret; élénk színei életre keltik kertedet vagy teraszodat.

A kerti LED páva világítások, a többi napelemes világításhoz hasonlóan intelligens fényérzékelővel lettek felszerelve, így nem szükséges ki-be kapcsolgatnunk. A sötétedést érzékelve automatikusan bekapcsolnak, ahogy pedig kel fel a nap, úgy válnak egyre haloványabbá.

Színes LED gombák a retro hangulatért

Otthonos, zeg-zugos kis kert, fa megoldások a vintage stílus jegyében? Egy lefestett, retro kis bringa virágkosárral, kovácsoltvas asztal és székek, hófehérre festett kredenc, egy bájos öntözőkanna a sarokban. Egy kis LED gomba nem hiányzik?

Ezek a kis színes cukiságok pillanatok alatt még otthonosabbá teszik amúgy is dekoratív kis kertedet. Találd meg a tökéletes helyet számukra, és hadd ragyogjanak!

Mikroszálas LED fényhuzalok a tündérmesék hangulatáért

A tündérmesébe illő udvar már nem csak ábránd – ezek a gyönyörű, meseszerű, földöntúli hangulatot árasztó mikroszálas LED fényhuzalok elképesztő világot elevenítenek meg. A szívünkhöz oly közelálló rajzfilmek hangulatát idéző kert most bármikor a tiéd lehet!

Díszítsd vele erkélyedet, növényeidet, feltekerheted egy fára vagy egy villanyoszlopra, sőt, a kerítésen is kiválóan mutat – és így még a szomszédok is csodájára járhatnak. Tökéletes lehet egy pavilon oldalán, vagy a gyerekek kis házának falát ékesítve is.

Bármelyiket is választjuk, bármelyiket is érezzük magunkénak, a napelemes megoldásokkal nem lőhetünk mellé, hiszen a jövő a környezettudatosságé!

Ajánlott világítások

Következő bejegyzés
Így használd a lámpásokat a kertedben, hogy pazar látványvilágot kapj!
Előző bejegyzés
Ezért jók a mozgásérzékelős napelemes világítások!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü