Világítás trend

Így dekorálj a varázslatos fényfüzérekkel!

Ha csak egyetlen karácsonyi világítás közül választhatnánk, akkor az tuti biztos, hogy egyike lenne az álomszép fényfüzéreknek. Úgy is mondhatnánk, hogy minden otthon számára kötelezővé tennénk őket. Miért? Olvasd el a következő sorokat és megmutatjuk!

A karácsony legszebb fényei

A varázslatos karácsonyi fényfüzérek már nagyon régóta ott vannak az otthonokban. Emlékszünk, már egészen kicsi gyermek korunkban is csodálhattuk a fényüket decemberben. Igaz, akkoriban még „csak” egyszerűbb, apró aranyló fényükkel világító fényfüzéreink voltak, az igazi ünnepi hangulatot mégis ők hozták el a házakba.

Színpompás karácsonyi fények

Ma már szerencsére mindenféle szín- és forma közül választhatunk, amikor az álomszép karácsonyi fényfüzérek közül válogatunk. Sőt! Egy-egy fényfüzér is képes többféle színben ragyogni: ezüstös fehérben, aranyló sárgában és vibráló színes fénnyel is.

Sőt, sokuknál még azt is kiválaszthatod, hogy milyen színű vezetékkel szeretnéd őket. Fekete, átlátszó vagy zöldes – attól függően, hogy hova szánod őket az otthonodban.

Gyönyörű formák, cuki fényforrások

Nem csak a hagyományos apróizzó fényű fényfüzérek közül válogathatunk azonban! Vannak nagyon édes figurás, gyönyörű csillag, virág, szív, villanykörte vagy pamutgolyó világítások is közöttük.

Itt most nem tudjuk mindegyik fényfüzér-csodánkat megmutatni neked, ugyanakkor egy helyre gyűjtöttük össze őket, ahol mindegyiket, egytől-egyig felfedezheted! Kattints ide és már mutatjuk is őket!

Hogyan dekoráld velük az otthonod?

A fényfüzér világításokkal csak egy baj van: annyira nagyon nehéz választani közülük! Szerencsére azonban sok olyan hely van az otthonodban, ahol varázslatosan mutatnak majd:

  • A karácsonyfádon – természetesen!
  • Az ablakpárkányon
  • A kandalló körül
  • Az ünnepi asztalon
  • Az ágytámládon, baldachinon
  • A polcon, könyvek között tekeregve
  • Lépcső korláton
  • Terasz, erkély korláton
  • Bokrokon, kisebb-nagyobb fák ágain
  • Bárhol és mindenhol, hiszen imádjuk őket!

Kint is és bent is ragyognak

Amikor a csodálatos fényfüzéreid számára keresed a tökéletes helyet az otthonodban vagy a kertedben, nagyon fontos megvizsgálnod, hogy beltéri- vagy kültéri fényfüzéred van-e.

A kültéri fényfüzérek ugyanis úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak az esőnek, szélnek és fagynak. Ezt egy beltéri fényfüzér nem tudja neked biztosítani, így általános szabály, hogy kültéri fényfüzért bentre és kintre is bátran használhatsz, de beltérit csak bent a lakásban.

Sőt! Ha például a fürdőszobádba szeretnél elhelyezni ezek közül a gyönyörű fényfüzérek közül egyet-kettőt, akkor érdemes kültérit választanod, hiszen a fürdőben érheti víz és pára is.

Mit jelent az IP44?

Álomszép kültéri fényfüzéreink az ún. IP44-es minősítéssel vannak ellátva, ami azt igazolja, hogy védettek az apróbb szilárd tárgyak ellen, valamint ellenállnak nem csak a függőlegesen eső, de a minden irányból fröccsenő vízzel szemben is.

Arról, hogy pontosan mit érdemes tudnod az IP minősítésről, egy korábbi bejegyzésünkben írtunk részletesebben. Ha érdekel a téma, akkor kattints ide és már olvashatod is!

Mindjárt itt a karácsony!

Már tényleg nem is kell sokat aludni, hogy elérkezzen a várva várt karácsony. A jó hír, hogy most még van időd még szebbé, még varázslatosabbá tenni az otthonod és a kerted. Első lépésként mindenképp nézz szét hát álomszép fényfüzéreink között és találd meg most a kedvenceid!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük