Világítás trend

Így használd a lámpásokat a kertedben, hogy pazar látványvilágot kapj!

Érezted már úgy, egy kertbe belépve, hogy hazatértél? Hogy végre otthon vagy? Ismered az érzést, amikor annyira tökéletes összhangot alkot minden az udvaron, hogy legszívesebben kifeküdnél és el sem mozdulnál onnan?

A napelemes kerti lámpások pontosan ezt az érzést adják meg annak, aki úgy dönt: ezekkel a változatos gyöngyszemekkel szeretné otthonát feldobni, és ámulatba ejteni a vendégeit.

Bizony az, hogy valaki álmai kertjét magáénak mondhassa általában hosszú munka eredménye, és sajnos sokszor nem kevés anyagi áldozattal is jár. Viszont tudunk valamit, ami attól függetlenül, hogy az udvar már készen áll, vagy épp, csak a tervezés fázisában vagytok, feldobja a kerted: ezek pedig a napelemes LED lámpások!

Ahány kert, annyi lámpás

Biztosan te is észrevetted már, hogy a napelemes világításoknak se szeri, se száma – ez pedig neked és nekünk is kedvez, hiszen bármit is válassz majd a kertedbe, attól nem kell tartanod, hogy a szomszéd kertjéből is ugyanaz a világítás néz majd vissza rád.

Láttad már például a mesés légkört kreáló fonott fáklya LED világítást? Lobogást imitáló fényével otthonos, meleg hangulatot áraszt, a legridegebb környezetet is barátságossá varázsolja! De választhatsz például egy ilyen különleges LED gyémánt alakú fáklya lámpát is, mely igazi hab a tortán: pazar fénybe öltöztetheted vele otthonodat!

Igazi kuriózum, kerted legegyedibb ékköve lehet a csodálatos napelemes LED Tiffany. A lámpa különlegesen megmunkált mintájának és színeinek köszönhetően garantáltan olyan fényjátékot hoz létre udvarodban, melynek közel s távol nem lesz párja!

[us_image image=”23133″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23132″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”23106″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Hova helyezzem a napelemes lámpásokat?

A napelemes fényforrások elhelyezésének igazából csak a képzeletünk és a csillagos ég szabhat határt. Ha a romantikus megoldások híve vagy, nagyszerű ötlet lehet például a bejárati kaputól egészen a bejárati ajtóig festői fényekkel kivilágítani az utat – így biztosan mindenki hazatalál.

Napelemes LED-eket elhelyezhetsz a teraszodon vagy az erkélyeden is – akár a korlátra, körbe, vagy a falra, esetleg az ereszcsatornára is teheted.

Ha van medencéd, akkor egészen biztos, hogy szíved csücske mind a medence, mind annak partján hűsölni nap közben, csobbanni a legnagyobb melegben, vagy a fülledt, kora nyári estéken láblógatva kortyolgatni partján a finom, édes fehérbort. Persze mit sem ér az egész, ha mindezt sötétségben tapogatózva teszed – ne hagyd, hogy bármi beárnyékolja az örömödet: áraszd el a medencét az őt megillető pompás napelemes LED világításokkal!

Praktikus megoldás lehet a garázst, és annak környékét is felszerelni a megfelelő világítással, és persze a bejárati ajtó se maradjon fény nélkül: kevés annál kellemetlenebb helyzet van, amikor egy hosszú, megfáradt nap után a sötétben, egylábon egyensúlyozva kell keresgélned a táskád mélyén a kulcscsomódat.

[us_image image=”17745″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”17723″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13332″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

A világításokkal kiemelheted kerted azon részeit, amikre a legbüszkébb vagy: páratlan szépségű ritka növények, dizájnos formára vágott bokrok, vagy akár egy egyedi szobor a szökőkút közepén. A fényekkel azonban nem csak kiemelhetsz, hanem épp ellenkezőleg: ha az udvar egyes részeit szeretnéd a kíváncsi szemek elől elrejteni, akkor nincs más dolgod, mint azokon a részeken elkerülni a LED-ek használatát.

Technikai infók a lámpásokról

A napelemes világítások általában vagy elemes, vagy akkumulátoros résszel is rendelkeznek. Elemes verzió esetén újratölthető elem, míg akkumulátor esetén nem ritka, hogy USB töltőkábel is jár a csomaghoz, így esős, borult időkben is fel tudjuk tölteni a lámpát. Ugye milyen nagyszerű? Ezen felül lámpáink mind vízálló minősítéssel rendelkeznek, így nem kell álmatlanul forgolódnod amiatt, hogy vajon kerted új ékkövei bírják-e az épp tomboló vihart – ugyanis biztos, hogy bírni fogják!

[us_image image=”13334″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”13330″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”11860″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_separator size=”small” show_line=”1″ thick=”3″ color=”primary” text=”Ajánlott világítások” title_tag=”h3″][us_grid post_type=”ids” ids=”10942, 23124, 17628″ items_quantity=”3″ no_items_message=”Nincs találat” items_layout=”shop_modern” columns=”3″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük