Világítás trend

Kíváncsi vagy a tündérkertek varázslatos fényeire?

Az álomszép tündérek és örök-vidám barátaik, a manók úgy határoztak, hogy beköltöznek a leggyönyörűbb kertekbe. Álomszép kerti lámpáink közé gyűltek most össze, hogy rátaláljanak új otthonaikra. Lehet, hogy épp a te kerted keresik?

Nem csak a kicsikhez beszélnek majd

Nekünk az a tapasztalatunk, hogy ezek az édes manóházak és a gyönyörű tündérkertek nem csak a gyerkőcök arcára csalnak mosolyt, mikor meglátják őket a kertekben.

Nekünk, felnőtteknek is éppoly kedves látványt nyújtanak a modernebb, színesebb, virágos, elegáns, sőt, gyakorlatilag bármelyik kerti lámpánk társaságában.

Mondd, beköltözhetnek hozzád a vidám kis manók?

A 2020-as év egyik legédesebb újdonságai a napelemes kerti világításaink, lámpáink és fényfüzéreink mellett ezek az édes kis manóházak.

Vannak közöttük kisebbek és nagyobbacskák, hagyományos házikó formájúak, igazi faházikók, sőt, a manók még a kastélyukat is megmutatják neked!

A fantáziájuk pedig határtalan! A manók mindig megtalálják a természetben azokat az alapanyagokat, amikből tökéletes manóházak lehetnek: banánhéjat, kerti öntözőkannát, vagy akár a vidám kis gombákat és a harangvirágot is segítségül hívják otthonuk kialakításához.

Ezek az édes manó házikók nappal kedves megjelenésükkel, míg éjjel, vidám fényükkel kápráztatnak majd el téged. Mivel ők is a napelemes lámpáink és világításaink közé tartoznak, így a természetre is vigyáznak. Neked pedig nem kell bajlódnod az áramellátásukkal és a pénztárcád is kímélik. Ugye, mennyire imádnivalóak a kis manók?

Na, és mit szólnál az álomszép tündérekhez?

A leggyönyörűbb mesékben mindig jelen vannak a csodálatos tündérek. Álomszép megjelenésükkel és kedves jellemükkel mindenkinek a szívébe gyorsan belopják magukat.

Éppen emiatt nem is volt egy másodpercig sem kérdés a számunkra, hogy ezeket az álomszép tündéres kerti napelemes lámpákat, díszeket és világításokat is mind-mind elhozzuk nektek a webáruházunkban.

Hát nem gyönyörűek? Mi azt szeretjük bennük a leginkább, hogy nincsen két egyforma közöttük. Egytől-egyik kézzel festettek, aprólékosan kidolgozottak, szerető kezek alkotásai.

A tündérkert világítások a nap finom sugarait használják fel arra, hogy akár egész éjszakán át ontsák magukból varázslatos fényüket.

Sőt, mivel intelligens fényérzékelővel látták el őket az alkotói, így a tündérkert világításoknál neked már nem szükséges azzal bajlódnod, hogy ki vagy be kapcsold őket. A hajnali nap első sugarainál ugyanis automatikusan kikapcsolnak, egész nap töltődnek a napelemeik, hogy az est közeledtével újra bekapcsolhassanak és vidáman ragyogjanak a kertedben.

Az egyik legkülönlegesebb közöttük: a tündérkert csobogója

Ha alaposan megvizsgálod álomszép tündérkerti lámpáinkat, akkor találsz közöttük egy kakukktojást: a tündérkert csobogót! Ez a csodálatos kerti csobogó – hasonlóan a világításokhoz – szintén a nap energiáját használja a működéséhez.

Vízének kedves csobogó hangját egész nap hallgatnánk! Csak ülj le mellé, hunyd le a szemed és engedd, hogy a víz vidám táncának finom hangja ellazítson! Bizony! Ez a napelemes tündércsobogó igazi varázsereje!

Hol mutatnak a legszebben a tündérek és a manók?

Erre a kérdésre legszívesebben azt mondanánk, hogy mindenhol! De azért mégiscsak szeretnénk segíteni neked a tökéletes hely kiválasztásában.

Nekünk az a tapasztalatunk, hogy erkélyen, teraszokon, ablakpárkányokra téve önállóan is álomszépen mutatnak.

A díszesebb és színesebb tündérkert világítások, figurák és manóházak akár önállóan, zöldes környezetben (bokrok, örökzöld cserjék társaságában) is gyönyörűen mutatnak, hiszen szépen kiemelkednek a homogénebb környezetükből.

A kis manóházak és az apró tündérek a virágos kerteket is még színesebbé és szerethetőbbé teszik. Tökéletes választás hát, ha virágaid közé teszed őket.

Egyszerűbb, modern és letisztult napelemes kerti lámpák és világítások társaságában is gyönyörűen mutatnak, ugyanakkor szerintünk szuper választás akár a Tiffany-lámpánk mellé téve is. Egy biztos: őket választva, nem lőhetsz mellé!

Ajánlott világítások

Elfogyott
Tovább
Bezár

Kerti napelemes LED manólak világítás 26 cm

12.990 Ft
Elfogyott
Tovább
Bezár

Kerti napelemes LED Tündérlak világítás 24 cm

11.990 Ft
Elfogyott
Tovább
Bezár

Napelemes tündérlak kaspó csobogó, szökőkút – 45 cm

34.990 Ft
author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük