Világítás trend

Lámpások a hangulatos őszi estékhez

A színpompás őszi estéken tett kerti séták mindig különleges varázserővel bírnak. Ahogyan elsétálunk álomszép szolár lámpásaink között, amik az elmúlt órákban összegyűjtött napsugarakkal világítják meg nekünk a világot. Szeretnénk, ha te is átélhetnéd ezt a varázslatot a kertedben, így most elhoztuk neked kedvenc napelemes szolár és beltéri lámpásainkat.

Miben más az ősz hangulata?

Az ősz már picit csendesebb a nyárhoz képest, így érdemes ennek megfelelő világításokkal díszíteni otthonunkat és kertünket. A visszafogottabb, elsősorban meleg színekkel, a természetes anyagokkal és a láng lobogással tuti nem lövünk mellé ilyenkor.

Ezekben a varázslatos lámpásokban az az igazán fantasztikus, hogy gyönyörűen igazodnak ehhez az őszi hangulathoz. Legtöbben természet-közeli anyagokból, fából, fémből készülnek, vagy legalábbis azokra emlékeztetnek bennünket.

A visszafogott, szerethető fényük igen gyakran hasonlít a természetes láng lobogáshoz. A szolár lámpások belsejéből pedig sokszor hihetetlenül gyönyörű mintákon keresztül szökik ki ez a fény. Imádjuk őket egytől-egyig!

Hozzád melyik illik a leginkább?

Mi azt tapasztaljuk, ahogyan a többi csodálatos LED világításunk esetében is, hogy mindenkinek megvan a saját lámpása. Vagy lámpásai! Szerencsére rengeteg szín és forma közül tudtuk kiválasztani a legszebbeket, hogy elhozzuk neked a webáruházunkba. A választás pedig teljesen a tiéd. Mondd, melyik stílus, forma, anyag és szín tetszik a legjobban?

Örök igazság a lámpásokról

Ha nagyon le szeretnénk egyszerűsíteni a választás kérdését, akkor azt mondanánk: mindegy, melyik szolár lámpás világításunkat válaszd is, imádni fogod!

Ugyanakkor nem felejtkezhetünk meg az egyediségükről sem. Vannak, melyek egyszerűbb, világosabb, fa vagy rattan megjelenésűek. Míg mások fémesek, elegánsak, akár a kastélyok álomszép parkjaiban. És persze olyan lámpások is nagyon szép számban vannak jelen a webáruházunkban, amiket aprólékosan kidolgozott mintáik miatt szeretsz majd meg. Nézd csak, mennyire különbözik például ennek a három lámpásnak a hangulata:

Akár a tűz melengető lángja

A legtöbben imádjuk a gyertyákat, hiszen a tűz barátságos fénye ősidők óta biztonságérzetet és az otthont jelenti nekünk. Viszont amit általában nem szeretünk, az a gyertyák okozta balesetek és a lecseppenő viasz. Szerencsére ma már erre is van megoldás!

Imádnivaló kerti lámpás világításaink többségének pocakjába bátran tehetsz LED viaszgyertyát is, melyek fénye megszólalásig hasonlít az igazi tűz lobogására. Biztonságos és természetesen gyönyörű!

Hova helyezd gyönyörű lámpásaidat?

A válasz először is attól függ, hogy beltérre, vagy kültérre választod-e őket. Logikus, hogy a napelemes lámpásokat napközben minél világosabb kinti helyre érdemes tenned, így őket elsősorban a kertben, teraszon tudjuk elképzelni.

A kültéri napelemes szolár lámpások ugyanis nap közben azon munkálkodnak, hogy minél több energiát tudjanak begyűjteni a napsugarakból, amit speciális akkumulátoraikban raktároznak el egészen addig, amíg az est le nem száll. Ekkor pedig álomszép, meleg fényükkel ragyognak.

Bátran teheted őket akár kisebb kerti sétányok, utacskák mellé is, hogy fényükkel mutassák neked az utat. De akár fák ágaira, terasz korlátra, vagy kerítésre akasztva is varázslatosan tudnak mutatni.

Ha pedig a beltéri lámpásaink között találod meg a szívedhez (és otthonodhoz) leginkább illőt, akkor akár az ágy mellé, ablakpárkányra, vacsora asztal közepére, kandalló párkányra, vagy egy-egy polcra is bátran rakhatod őket. A lényeg, hogy feltűnő helyen legyenek, hogy tudj bennük gyönyörködni!

Téged is elbűvöltek ezek az álomszép lámpások? Nézz szét közöttük bátran és találd meg az otthonodhoz leginkább illőt!

Ajánlott világítások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük