Világítás trend

Lobogó tűz a tökéletes hangulatért

Romantikus vacsora, vagy nagyszabású baráti összejövetel, ami biztos, hogy a tökéletesen eltalált világítás már félsiker! Legújabb kedvencünk a valódi tűz és mesterséges fény határmezsgyéjén táncoló, lobogást imitáló LED világítások. És hogy miért szeretjük? Íme:

A LED-es lobogást imitáló fényforrások úgy ragyogják be otthonodat, kertedet, ahogyan azt még semmi sem!

Narancsos színvilágával ideális választás otthonok és olyan terek megvilágítására, melyek nyugalmat, romantikát és békét szeretnénk, hogy árasszanak. Az már csak részletkérdés, hogy a fényt az asztalra helyezed egy romantikus vacsoránál, egy munkamegbeszélésen, meetingen vagy csapatépítő tréningen díszíted vele a termet, esetleg egy nagy családi ebédnél dekorálsz vele – ez a különleges megvilágítási mód garantáltan jókedvre deríti a körülötted lévőket. Pillanatok alatt meleg és barátságos hangulatot teremt a legridegebb környezetben is, legyen szó egy hotel folyosójáról, egy casino-ról, szállodák hall-járól, vagy templomok, villák, kastélyok, szabadtéri kerthelységek dekorálásáról.

  1. Mit érdemes tudni ezekről a fényforrásokról?

Ezeket a LED fényforrásokat úgy tervezték, hogy úgy nézzenek ki, mintha valódi tűz lobogna bennük: és valóban! Élettartamuk hosszú (akár 40.000. óra is lehet), a fényforrásban dinamikusan csapkodnak a lángnyelvek, és akár a lángcsóvák csapkodásának sebességét is állíthatjuk az egészen lassútól a gyorsan villogóig. Használatuk és üzembe helyezésük egyszerű. Biztonságos és energiatakarékos megoldások, hiszen anélkül élvezhetjük a lobogó tűz misztikus hangulatát, hogy közben bármilyen félnivalónk lenne. Pontosan ezért ideális választás lehet kisgyermekes házak, és kertjeik dekorálásra is – sőt, mi több, halovány, relaxáló hatása és optimális fényerőssége miatt akár éjszakai fénynek is használhatjuk gyermekeink, de akár saját hálószobánkban is.

A „tüzes” izzókat azonban nem csak bent, hanem kint is bevetheted: tedd hangulatosabbá kertedet az esti borozgatáshoz, sütögetéshez, vagy dobd fel a teraszodat a reggeli kávézáshoz! Függeszd fel a sarokban, vagy helyezd az asztalra: a hatás garantáltan nem marad el!

Ha olyan hangulatos napelemes világításra vágysz, ami mesés lobogást imitál a kertedben, akkor katt ide: Lobogást imitáló fáklya lámpa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.