Világítás trend

Megérkeztek a fém rugózó karácsonyi cukiságok!

Ezektől az édes karácsonyi dekorációktól egyszerűen elállt a szavunk! Alig vártuk, hogy végre a kezünkbe tarthassuk őket és amikor először találkoztunk velük biztosak voltunk abban, hogy megérte várni rájuk! Gyere velünk, hadd mutassuk meg neked is őket!

Akár csak a gyerekkorunkban

A fémből készített karácsonyi díszekről bennünk mindig elindul egy kis visszaemlékezés a gyerekkorunkra. Sőt! Nagymamáink korában is gyakran használtak „pléh” dekorációkat karácsonykor. És mennyire imádtunk ezekkel a díszekkel játszani! Te is?

Arról nem is beszélve, hogy mostanában egyre divatosabb a műanyagot minél inkább hagyományosabb anyagokra (például fémre, fára) cserélni a karácsonyi dekorációk esetében is. Na, ezek a karácsonyi cukiságok szuper megoldások erre a kérdésre is!

Vidáman rugóznak egész éjjel

Ezeknek a cuki karácsonyi figuráknak bizony nem csak az a varázserejük, hogy fémből készülnek, egytől-egyig kézzel festve, hanem hogy rugóznak is!

A legtöbbjük pocakjában, vagy a lábukon ugyanis vidám kis rugókat rejtettek el a készítőik, így, ha megmozgatjuk őket, vagy megkocogtatjuk a hasukat, akkor bizony mindannyian vidám rugózásba kezdenek.

Emlékszel? Azt ígértük, hogy bemutatjuk neked őket egyenként. Hát ne is késlekedjünk tovább! Jöhetnek a karácsonyi fém cukiságaink:

Vannak a pocakjukban rugósak

Kezdjük is a sort azokkal az édes karácsonyi dekorációkkal, melyeknek a pocakjukban van elrejtve a rugó. Pontosabban nem is elrejtve, hiszen vidáman mutogatják azt nekünk. Nézd csak!

Ahogy picit megbirizgálod őket, ők máris vidám táncba kezdenek! Imádnivalóak egytől-egyig: a piros orrú hóember, a pufók Mikulás, akinek a kezében most is ajándékot találunk és persze a totyogó cilinderes kis pingvin is. Neked megvan már a kedvenced közülük?

Vannak az igazi gömböc figurák

A sort nem is folytathatnánk másokkal, mint a legpocakosabb karácsonyi fém dekor figuráinkkal. Szabályos gömb alakjukkal mindenki arcára mosolyt csalnak, aki csak találkozik velük.

Megérkeztek a zsonglőrködő figurák is!

Ezek között az édes karácsonyi fém dekorációs figurák között bizony olyanok is vannak, akik zsonglőr tudományukkal is igyekeznek kedveskedni nekünk. A rénszarvas és a Mikulás karácsonyfával, csillaggal és ajándékokkal, a hóember pedig hópelyhekkel zsonglőrködnek a fejük felett. Nézd, mennyire ügyesek:

Hol legyen a helyük ezeknek az édes figuráknak?

Legszívesebben mindegyiküket hazavinnénk és egy külön polcot alakítanánk ki csak és kizárólag nekik. Persze ez azért kicsit őrültség lenne – vagy mégsem?!

Bármelyiket is válaszd, akár egyedül, akár párban, egy biztos: hihetetlenül jól mutatnak majd az ablakban, a szobában, a karácsonyfa mellett, az ünnepi asztalon, a polcokon, a kandalló párkányán, vagy akár a teraszon is.

Válaszd őket ajándékba!

Mostanra biztosan kialakult már benned az elképzelés, hogy melyik édes fém karácsonyi figuránkat szeretnéd az otthonodban látni idén karácsonykor. Vagy mégsem?

Tudjuk, tudjuk, a választás mindig olyan nehéz! De van egy szuper ötletünk!

Ha többen is megtetszettek neked közülük, akkor add őket ajándékba! Így akkor is vidáman figyelnek majd téged, amikor vendégségben vagy azoknál, akiket megleptél velük.

Fém vázuk, kézzel festett színezésük, édes megjelenésük és vidám rugózásuk miatt a te Jézuskád is biztosra mehet idén karácsonykor!

Persze ne feledkezz meg saját magadról sem! Ha úgy érzed, hogy még nem teljes a karácsonyi dekorációid listája, ha valami egyedit és tényleg nagyon aranyosat szeretnél, akkor ezek a cuki fém dekorációk bizony csak rád várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük