Világítás trend

Napelemes kerti világítás trendek a nyárra!

Imádjuk a nyarat! Talán az év azon időszaka, amikor a legtöbb lehetőségünk van. Végre jó az idő, a napsugarak csak úgy melengetnek. Miután tavasszal rendbe szedtük a kertet már csak ki kell élvezni. Áthívni a családot, barátokat egy közös ebédre, esti mulatásra, hajnalig tartó beszélgetésekre.

Nincs is jobb érzés, mint amikor ebben a jó időben nyugodtan pihenhetünk szép kertünkben. Szinte teljesen feltöltődünk. A virágok már kinyíltak és ezernyi színbe öltöztetik otthonunkat. A tökéletesre lenyírt fű látványának alig bírunk ellenállni, szívünk szerint visszarepülnénk az időbe, és gyermekded önfeledtséggel gurulnánk végig a friss pázsit minden porcikáján. A gyümölcsfáink a legízletesebb terméseit melengetik lombkoronájuk alatt.

Tökéletes látvány.

Elégedettséggel tölt el bennünket. A sok munka meghozta gyümölcsét. Erről a kertről aztán tényleg látni, hogy a tulajdonos szíve-lelke benne van!

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mennyire imádjuk a kis kerti világításokat! Ha már tökéletesre kertészkedtük a kertünk, akkor az első dolgunk hogy beszerezzünk egy csini napelemes világítást, ami még tovább fokozza kertünk bűbáját!

Összeszedtünk, hogy idén nyáron milyen napelemes kerti világítások hódítanak!

1. Kerti napelemes LED gomba szett 

Te is imádtál gombára vadászni kiskorodban? Milyen jó élmény volt, amikor kirándulás közben meg-megpillantottunk valami újfajta gombát! Pásztáztuk az erdő szélét, hátha felfedezünk még többet. Persze sose szakíthattuk le, nem vihettük haza. Pedig milyen jól mutatna egy csokor gomba a tölgyfa alatt, ugye? Apró kis színfolt az éjszakában.

2. Kerti napelemes LED felfüggeszthető szitakötő világítás

Ki ne szeretett volna már megszelídíteni egy szitakötőt? Valamiért imádjuk a színjátszós állatokat. Ahogy a nap sugarai ezernyi különböző színben fénylenek meg csöpp kis testén. Ez a felfüggeszthető napelemes szitakötő színváltó ledekkel van felszerelve, így egész este csodálhatjuk a színváltását.

3. Kerti napelemes LED Rattan világítás

Valamiért ellenállhatatlan módon vonzódunk a rattan bútorok iránt. Akárhányszor a kezünkbe kerül egy IKEAs újság, mi kinézünk magunknak egyet, és addig forgolódunk az ágyunkban, amíg végül 2 nap múlva meg nem rendeljük. Ez a rattan világítás tökéletes kiegészítője kültéri bútorainknak. Ha pedig még nincs rattanunk, itt az ideje hogy megismerkedjünk eggyel.

 

4. Kerti napelemes LED égő fényfüzér

Az égő alakú fényfüzérek egy kellemes este kihagyhatatlan kellékei. Az egyik legjobb kültéri dekorációs elem, hiszen könnyen felhelyezhető bárhová. Sokan a terasz gerendái mentén vagy a korlátra helyezik el vagy éppen két fa közé illesztik fel. Ha kerti partyt tartasz ez legyen a legelső hozzávaló amit beszerzel!

5. Kültéri napelemes LED színes papír lampion füzér

A kültéri napelemes lampion füzér pont olyannyira közkedvelt, mint az égő fényfüzér. Éppen ezért kapott helyett a 2018-as nyári világítás trendek között. Imádjuk, hiszen tényleg ezernyi féleképpen helyezhető el kertünkben. Színt visz az éjszakába.

6. Kerti napelemes LED spirál lampion világítás

Modern és dizájnos kiegészítő, amely méhkaptárra emlékeztet. Sötétedés után a több tucat kis led benépesíti a spirált. Ha szerencsénk van egy kis szellő arra jár, és megforgatja a spirált. A ledek mint apró méhek táncolnak a spirál körül.

7.  Kerti napelemes LED kála világítás

A kála a kecsesség szimbóluma. Könnyed bájt visz a kertünkbe. A ledek esténként bevilágítják a virágszírmokat. Rakd vele végig a járda mentét. a család imádni fogja!

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük