Világítás trend

Varázslatos kerti fények az őszi estékhez

Lassan-lassan azért már kopogtatnak az ajtónkon az ősz hangulatos, aranyló fényei. Ilyenkor már a lelkünknek is jobban esik a meleg, visszafogottabb fények látványa. Kíváncsi vagy, hogy idén ősszel, hogyan tudod varázslatossá tenni a kerted? Mutatunk pár szuper kültéri világítást ehhez!

Az elmaradhatatlan lámpások

Legyen akár a kertedről, akár otthonod belső tereiről szó, a különféle lámpások választásával te is biztosra mehetsz! Imádjuk, ahogyan természetes megjelenésükkel és izgalmas alakjukkal azonnal összhangba kerülnek a környezetükkel.

Ha ráadásul speciális LED viaszgyertyáinkat rejted a belsejükbe, akkor kedvenc lámpásaid körül nagyon sokáig élvezheted a természetes tűz lángjához hasonlító fény gyönyörű táncát. Varázslatosak, de tényleg! A kerti napelemes- és a beltéri lámpás világításainkban az az igazán fantasztikus, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a szívéhez legközelebb állót. Ha rusztikusabb fém vázas világításra vágysz, éppúgy rátalálsz majd a kedvencedre, mintha a romantikus, cirádás, vagy egyszerűbb, modern formájúakra vadászol. Csak ne lenne mindegyik ennyire gyönyörű!

Kertjeink kedves lakói is fényárban úsznak

A kerti napelemes és a beltéri világításaink között mindig hatalmas figyelemnek örvendenek az édes kis állatkás dekor világítások. Nem is csoda, hiszen a bagoly, a süni, a békuci, vagy akár a szorgos kis bogárkák mellett egyszerűen nem lehet elmenni anélkül, hogy rájuk ne mosolyognánk. Közülük is nagyon szép számmal fordulnak elő olyanok, melyek meleg, aranyló fényükkel izgalmas foltokban világítják meg a körülöttük lévő világot. Szerintünk fantasztikusan mutatnak majd kerted növényei között, bokrok, virágok mellett, vagy fákra aggatva, ugyanakkor bátran teheted őket a bejárathoz, vagy a teraszra is. Az a fontos, hogy mindig szem előtt legyenek ezek az édes állatkás kerti világítások, hogy a lehető legtöbbet gyönyörködhess bennük!

Titokzatos fényjáték a kertben

Nem szabad ám megfeledkeznünk kertünk titokzatos fényforrásairól sem. Azokról a kerti napelemes szolár világításokról, amit diszkréten bújnak meg a fűben, az utak, vagy lépcsők társaságában, esetleg a ház falán.

Villanykörték fénye csillan az éjszakában

Bizony, a villanykörték soha nem mennek ki a divatból. Régen, még a gyertyák és a lámpások után a pufók villanykörték jelentették a fényforrást a kertekben, otthonokban és az utcán.

Ma már hihetetlenül sok gyönyörű kültéri- és beltéri világítás közül válogathatunk mi, a kertek igazi szerelmesei, ugyanakkor tény, hogy villanykörtéket választani mindig tuti tipp marad. Lógathatod őket fák ágaira, terasz rácsára, ereszcsatornára, az ablak köré, kinti konyha oldalfalára, vagy akár a napernyőd belső felére is. Hidd el nekünk, álomszépen mutatnak majd ősszel is!

A természet kincsei ezek a világítások

Ősszel a természet az egyik legszebb arcát mutatja nekünk. Ilyenkor egy picit még könnyebben merülünk el a szépségében, csodáljuk a színeit, formáit és úgy érezzük, hogy minden kincsére vigyázni szeretnénk.

Nem szabad elfelejteni tehát, hogy ezekkel a csodálatos kültéri napelemes szolár lámpákkal a Földünkre is vigyázol, hiszen a nap energiáit használják fel a működésükhöz.

Így minden őszi napelemes kerti világításunkat érdemes olyan helyre elhelyezned a kertedben, ahol a lehető legtöbb nap éri majd őket. Napközben ugyanis a speciális szolár paneljeik segítségével összegyűjtik a nap melengető sugarait, amit energiává alakítanak át és tárolják el azt az akkumulátoraikban.

Ahogy leszáll az est, ezt az energiát hasznosítva ontják magukból lélegzetelállító fényüket.

Izgatottan várod, hogy megismerhesd kültéri napelemes világításainkat? Hozd el a kertedbe az ősz legvarázslatosabb fényeit! Válogass bátran, hidd el imádni fogod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.