Ragyogó virágtenger napelemes cseresznyefavirág füzérrel!

Ugye milyen jó érzés, amikor márciusban már érzed a tavasz közeledtét? Amikor először megérzed az évben azt a jellegzetest, változást hozó illatot? Amikor munka után sétálsz haza és látod, ahogy a fák felélednek téli álmukból, lassan magukhoz térnek és megjelennek az első rügyek?

Aztán szinte észre sem veszed, olyan gyorsan kipattannak az első virágok? A természet feléled, madarak lepik el az utcákat. Hétvégén a rigók és verebek csivitelésére kelsz, és alig várod, hogy kimehess a kertbe és nekiláthass a rendbetételének. Hát ilyen évszak ez a tavasz! És milyen fantasztikus!

A gyönyörű kerted rendbetétele után jöhet a dekorálás, az új elemek beszerzése. Hiszen minden évben találunk valami újdonságot, ami kicsit elcsavarja a fejünket, és hiába húzzuk-halasszuk a megvételét. A következő hétvégén már ott díszeleg a kertünkben. Ismerős igaz? Ilyen a kertészkedők élete. A csodálatos dekorációknak mindig van hely a kertben!

Hadd mutassunk most be neked egy különleges világítást. Ez egy napelemes fényfüzér, amelyen apró cseresznyevirágok találhatóak. A cseresznyevirágot sokszor mondják a tavasz hírnökének. Jellegzetes rózsaszín virágai dúsan helyezkednek el az ágakon, emellett ellenállhatatlan illattal lengik be a környéket. Ha megérezzük ezt a fantasztikus illatot tudjuk, hogy már tényleg itt a tavasz!

Ez a napelemes fényfüzér erről a csodás virágról lett mintázva. Ugye milyen jó lenne ha nem csak nappal de este is tudnád csodálni ezeket a gyönyörű cseresznyevirágokat? Az apró kis szirmok puha műanyagból vannak megmunkálva, 2 centiméter átmérőjűek. A füzéren összesen 50 db virág foglal helyet, így aztán olyan dúsan tekerheted vele körbe a korlátot vagy éppen a kedvenc fáidat ahogy csak szeretnéd!

Intelligens fényérzékelővel rendelkezik, így miután bekapcsoltad és elhelyezted már nincs más dolgod. Amint érzékeli a sötétedést működésbe lép és beragyogja az egész kerted. Napfelkeltekor pedig automatikusan kikapcsol.

Földbe szúrható tüskével rendelkezik, amit másodpercek alatt egymásba tudsz illeszteni és földbe szúrni. Ha szeretsz kreatívkodni, akkor nem muszáj felhasználnod a tüskét. Nézzünk pár DIY (do it yourself) ötletet.

  • DIY1: Rengetegen küldenek nekünk képeket, ahogy éppen az ereszcsatornát tekerik körbe a világítással, a napelemes panelt pedig nemes egyszerűséggel a tetejére erősítik egy szikszalaggal. Így akármilyen magasra is elhelyezheted. Vagy például asztali dekorációnak sem utolsó.
  • DIY2: Szerezz egy aranyos kosarat a kerti asztalodhoz és helyezd bele a virágokat! A látvány magáért fog beszélni!
  • DIY3: Hozz fel a pincéből egy régen nem használt köcsögöt, ásd be félig a földbe kicsit döntött állapotban, töltsd meg a háromnegyedéig földdel, majd helyezd el úgy a fényfüzért, mintha a köcsögből nőnének ki a cseresznyevirágok és lezúdulnának a földre! Valami csodálatos lesz! Ez a kedvencünk!

Árakért és extra információkért kattints ide:

Ha pedig lenne plusz ötleted küldd el nekünk, és kiegészítjük vele a listát! Képeket is nyugodtan küldhetsz a mesterművedről, biztos sokan ötletelnének belőle. Bátran büszkélkedj el vele az info@ledenvilagitasod.hu email címen, vagy akár facebook üzenetben is!

Előző bejegyzés
A Japán csoda megérkezett – LED Cseresznyefa világítás

1 hozzászólás. Leave new

Székely Magda
2019-04-13 17:32

Mennyibe kerül? Köszönöm

Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.

Menü