Világító növény

Ragyogó virágtenger napelemes cseresznyefavirág füzérrel!

Ugye milyen jó érzés, amikor márciusban már érzed a tavasz közeledtét? Amikor először megérzed az évben azt a jellegzetest, változást hozó illatot? Amikor munka után sétálsz haza és látod, ahogy a fák felélednek téli álmukból, lassan magukhoz térnek és megjelennek az első rügyek?

Aztán szinte észre sem veszed, olyan gyorsan kipattannak az első virágok? A természet feléled, madarak lepik el az utcákat. Hétvégén a rigók és verebek csivitelésére kelsz, és alig várod, hogy kimehess a kertbe és nekiláthass a rendbetételének. Hát ilyen évszak ez a tavasz! És milyen fantasztikus!

A gyönyörű kerted rendbetétele után jöhet a dekorálás, az új elemek beszerzése. Hiszen minden évben találunk valami újdonságot, ami kicsit elcsavarja a fejünket, és hiába húzzuk-halasszuk a megvételét. A következő hétvégén már ott díszeleg a kertünkben. Ismerős igaz? Ilyen a kertészkedők élete. A csodálatos dekorációknak mindig van hely a kertben!

Hadd mutassunk most be neked egy különleges világítást. Ez egy napelemes fényfüzér, amelyen apró cseresznyevirágok találhatóak. A cseresznyevirágot sokszor mondják a tavasz hírnökének. Jellegzetes rózsaszín virágai dúsan helyezkednek el az ágakon, emellett ellenállhatatlan illattal lengik be a környéket. Ha megérezzük ezt a fantasztikus illatot tudjuk, hogy már tényleg itt a tavasz!

[us_image image=”20936″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”20937″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7214″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Ez a napelemes fényfüzér erről a csodás virágról lett mintázva. Ugye milyen jó lenne ha nem csak nappal de este is tudnád csodálni ezeket a gyönyörű cseresznyevirágokat? Az apró kis szirmok puha műanyagból vannak megmunkálva, 2 centiméter átmérőjűek. A füzéren összesen 50 db virág foglal helyet, így aztán olyan dúsan tekerheted vele körbe a korlátot vagy éppen a kedvenc fáidat ahogy csak szeretnéd!

Intelligens fényérzékelővel rendelkezik, így miután bekapcsoltad és elhelyezted már nincs más dolgod. Amint érzékeli a sötétedést működésbe lép és beragyogja az egész kerted. Napfelkeltekor pedig automatikusan kikapcsol.

[us_image image=”7128″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7122″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7121″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Földbe szúrható tüskével rendelkezik, amit másodpercek alatt egymásba tudsz illeszteni és földbe szúrni. Ha szeretsz kreatívkodni, akkor nem muszáj felhasználnod a tüskét. Nézzünk pár DIY (do it yourself) ötletet.

  • DIY1: Rengetegen küldenek nekünk képeket, ahogy éppen az ereszcsatornát tekerik körbe a világítással, a napelemes panelt pedig nemes egyszerűséggel a tetejére erősítik egy szikszalaggal. Így akármilyen magasra is elhelyezheted. Vagy például asztali dekorációnak sem utolsó.
  • DIY2: Szerezz egy aranyos kosarat a kerti asztalodhoz és helyezd bele a virágokat! A látvány magáért fog beszélni!
  • DIY3: Hozz fel a pincéből egy régen nem használt köcsögöt, ásd be félig a földbe kicsit döntött állapotban, töltsd meg a háromnegyedéig földdel, majd helyezd el úgy a fényfüzért, mintha a köcsögből nőnének ki a cseresznyevirágok és lezúdulnának a földre! Valami csodálatos lesz! Ez a kedvencünk!
[us_image image=”7125″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7213″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]
[us_image image=”7116″ size=”shop_catalog” align=”center” style=”outlined” onclick=”lightbox”]

Árakért és extra információkért kattints ide:

[us_btn label=”Megrendelem a cseresznyevirágot!” link=”url:http%3A%2F%2Fledenvilagitasod.hu%2Fblog%2Fvilagito-noveny%2Fragyogo-viragtenger-napelemes-cseresznyefavirag-fuzerrel%2F|||” style=”14″ align=”center” icon=”fas|flower”]

Ha pedig lenne plusz ötleted küldd el nekünk, és kiegészítjük vele a listát! Képeket is nyugodtan küldhetsz a mesterművedről, biztos sokan ötletelnének belőle. Bátran büszkélkedj el vele az info@ledenvilagitasod.hu email címen, vagy akár facebook üzenetben is!

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Hozzászólások a cikkhez:

  1. Székely Magda szerint:

    Mennyibe kerül? Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük