Világító növény

Vadító napelemes virág világítások a kertben

A szépen gondozott kertek kötelező kiegészítőjévé váltak a napelemes világítások a 21. században. Tökéletes tartozékai lettek az ápolt, szépen karbantartott, igényes kerteknek. Egy napelemes világítással tovább fokozható kertünk bűbája. Feldobja és igazán hangulatossá teszi otthonunk minden porcikáját. A járda mellett elhelyezett kicsiny kis világításoktól kezdve, a kerti tavunk mentén el-el rejtett kis napelemeken keresztül a kedvenc virágoskertünk esti ragyogását biztosító napelemes világítások mind kertünk drágakövei lettek.

Egy szép kert nem létezhet mesés virágok nélkül. Egy gyönyörű orchidea, egy kecses kála, egy pompás liliom ellenállhatatlan vágyat ébreszt hogy percekig csodáljuk kedvenc virágainkat és átadjuk magunkat annak a fantasztikus, felszabadító érzésnek amit minden egyes alkalommal érzünk ha kimegyünk szépen rendezett kertünkbe.

Ezek a gyönyörű virágok napokig, sőt van melyek hetekig szépítik kis kertünket. Na de mi a helyzet az elvirágzás után? Ha szeretnénk hogy egész évben ellenállhatatlan, csinos kis virágok díszítsék kertünket?

Mit szólnátok, ha azt mondanám hogy léteznek napelemes virág világítások? Amelyek olyannyira gyönyörűek és olyannyira káprázatosak, hogy még a legelfoglaltabb háziasszonyok is fejvesztve rohannak hogy megkaparinthassanak egy darabot belőle!

Nézzétek csak ezeket a világításokat! Hát nem gyönyörűek?! Amikor először láttam rögtön beléjük zúgtam! Nekem a nagy kedvencem a Kála! Egyszerűen lehengerő.

Napelemes rózsa világítás

Napelemes kála világítás

  

Sajnos az országban nem nagyon lehet ilyeneket kapni, egy manufaktúra sem foglalkozik ezeknek a gyártásával. Így arra jutottunk a csapattal, hogy mi magunk fogjuk legyártatni őket! Már hozzá is kezdtünk az előkészületekhez, úgy tervezzük hogy július második felében elkészülünk egy kisebb mennyiséggel.

Már alig várom! Az első dolgom lesz hogy veszek magamnak is jó pár darabot és kicsinosítom vele a kertet! Reméljük július végére mindenkinek ilyen gyönyörű szép napelemes virágok fogják díszíteni a kertjét!

De még itt van pár gyöngyszem! Neked melyik a kedvenced?

             Bazsarózsa                                  Gyűszűvirág                          Harangvirág                      Hóvirág

     

Jácint                                     Tűzliliom                                 Orchidea                                Tulipán

   

Ha van egy kis időd, segíts nekünk! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked melyik napelemes virág világítás nyerte el a tetszésed! Írd be bátran kommentbe (akár ide az oldalra, akár facebookra), hogy melyek azok amik megtetszettek, ezzel segítesz, hiszen szeretnénk a későbbiekben egyre több ilyen virágot legyártani. Azokat fogjuk legelőszőr górcső alá venni, amelyekre a legtöbb „szavazat” érkezett. Nagyon köszönöm ha segítesz nekünk ebben!

author-avatar

About Leden Világításod

Szia! Ez a Ledenvilagitasod csapat teszt fiókja. Ezzel a fiókkal szoktunk rendeléseket leadni, hogy teszteljük, hogy minden rendben megy e az oldalon.

Hozzászólások a cikkhez:

 1. Kiss Mónika szerint:

  Harangvirág

 2. Varga Dóra szerint:

  Nekem mindegyik nagyon tetszik
  De a harangvirág a szívem csücske ?

 3. Dóri szerint:

  Bazsarózsa és a gyűszűvirág a legszebb szerintem!! Én azokra szavazok :)) :$

 4. Zsuzsanna szerint:

  Hóviràg tetszik nagyon!
  Szertnèk rendelni!

 5. Melinda szerint:

  Bazsarózsa,Gyűszűvirág,Harangvirág

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük