Csomagajánlatok

A csomagajánlatok lényege, hogy több ugyan olyan termék vásárlásakor sokkal kedvezőbb áron tudod megvásárolni az adott terméket. Minél többet vásárolsz belőle annál kedvezőbb áron kapod meg. Emellé még két ajándékot is adunk: ingyenes szállítást és egy ajándék terméket. Ezekről a pontos részleteket a különböző csomagajánlatokra kattintva láthatod majd.

A csomagajánlatok mellé a webshopból külön termékeket nem tudsz hozzáadni, hiszen az ajánlat csak a benne meghatározott termékekre és feltételekkel érvényes.

A csomagajánlatokhoz kuponkód nem használható fel, hiszen már tartalmaznak 3 kedvezményt is.

Tiffany csomag

Egy csinos és vonzó kert nem létezhet Tiffany világítás nélkül. A Tiffany lámpák térhódítása már az 1800 években elkezdődött. Csupán a legtehetősebb hercegek és hercegnők udvaraiban lehetett felfedezni. Gyöngyházfényű színvilága és egyedi mintázata mindenkit levett a lábáról. Egy igazi pompás világítás amely nem csak hogy gyönyörűvé varázsolja a kertünket, hanem mosolyt csal az egész család arcára is!

Vízcsepp csomag

Ha egész nap frissességet sugárzó kertet szeretnél, akkor a vízcsepp világítás lesz a tökéletes választás számodra. Emlékszel még milyen amikor a hajnali harmat édesded táncot jár a leveleken és a virágok szirmain? Ez a vízcsepp világítás pont ezt a harmonikus hangulatot varázsolja a kertedbe!

Talajvilágítás csomag

Nem kell százezreket költened ahhoz, hogy luxusérzésed legyen amikor a kertedbe lépsz. Ez a talajvilágítás a fényűzés és pompa nagymestere. Könnyedén varázsolhatsz lehengerlő látványvilágot és mesés fényösvényeket a segítségével. Egészen talajszintig süllyeszthető, így pont úgy fog mutatni az otthonod, mint azoknak a hatalmas villáknak a kertje amiről mindig is álmodoztál!

Méhkas csomag

Te is szereted apró, tündöklő világításokkal feldobni a kerted?  Imádod az apró izgő-mozgó méhkasok hangulatát? Ez a spirál világítás pont azt a látványvilágot adja vissza! Beragyogja az egész kertet. A család kedvence lesz!

Fáklya csomag

Vess véget a szürke hétköznapoknak! Ez a bámulatos fáklya világítás az egész otthonodat melegséggel árasztja majd el!  A lobogást imitáló fényeffekt páratlan hangulatot teremt. Imádni fogod! Nem csak a családod de az egész szomszédság a csodájára fog járni!

Lampion csomag

Csempéssz vidámságot és gyönyörű színeket mindennapjaidba! Dobd fel a kerted egy bohókás, színes textil lampionnal és bearanyozza a napjaidat! Teljesen új értelmet nyer a reggeli kávézás fogalma a kertben vagy az esti borozás a barátokkal!

Borosüveg csomag

Töltsd meg élettel a régi, nem használt üvegeidet! Újrahasznosításra fel! Ha apró színfoltokra és elbűvölő dekor világításra vágysz, akkor megtaláltad álmaid fényforrását! Egy kis kreativitással másodpercek alatt mesés világításokat kreálhatsz. Töltsd meg romantikával az otthonod!

Rattan csomag

Régóta álmodozol már egy meseszép rattan világításról igaz? Ezek a világítások fenséges és előkelő megjelenést biztosítanak. Szinte már látod magad előtt ahogy esténként hazaérve a járdaszegély mellett díszelegnek legújabb kedvenceid. Bájos fényük beragyogja majd az egész kertet!

Cseresznyevirág csomag

Ki ne lenne oda azért a mesés tavaszi látványért, amikor először borul virágtengerbe az egész utca?! Isteni virágillat lengi be a kerteket, bárhová nézel mesés színpompa uralkodik. Nem kell lemondanod erről a meseszép látványról a tavasz elmúltával. Ez a cseresznyevirág füzér pont ugyan azt a hangulatot fogja visszaadni!

Napelemes borosüveg csomag

A tündéri színpompa újabb fokozata ez a napelemes borosüveg világítás! Most már bátran kirakhatod a kerted közepére is legújabb üveg szerzeményeidet! A bennük helyet foglaló dugó világítások istenien fognak mutatni! Helyezd őket egy hatalmas fűcsomó mögé, a járda mellé vagy egy fa tövébe. Esténként gyönyörű látvány fogad majd!

Cseresznyefa csomag

Ez a Japán csoda egész évben cseresznyefa virágzásba öltözteti az otthonod! Gondolj bele milyen varázslatos érzés lehet, amikor körbepillantva több ezer elbűvölő cseresznyevirág vesz körül téged. A levegőt belengi a tavasz illata, a cseresznyevirág szirmok szinte az arcodat simogatják. Nyugalom és békesség vesz körül.