Így borítsd ragyogó virágtengerbe a kerted!

Gyönyörű virágtenger fogad minden hazaérkezésnél!

Gondolj bele, milyen érzés lenne, ha:

  • Hazaérve gyönyörű színekben világító apró virágok fogadnának
  • A bejárati ajtóig haladva apró virágok kísérnék utadat
  • Nem telne el úgy nap, hogy ne látnál bámészkodó szempárokat a kerítéseden kívül, akik a csodaszép cseresznyevirág füzéredről cseverésznek
  • A verendán és a korláton végig felfuttatott világító virágok díszelegnének
  • Az egész család imádná és percekig gyönyörködne a meseszép virágaidon
  • A barátnőid addig nyaggatnának, amíg nem rendelsz nekik is ebből a káprázatos virág füzérből

Az otthonosban kellemes és üde légkört fog teremteni ez a sok csodaszép cseresznyevirág!

Miben más ez a füzér, mint a többi?

  • Ha egész nap süt a nap, másnap hajnalban is szépen fognak világítani a virágok
  • A füzéren található virágok különleges, szívmelengető hatást keltenek

Akkor mutatjuk a cseresznyevirág füzért:

A cseresznyevirág füzér elhelyezése és működése

Egyszerű, bárki számára könnyen elvégezhető

1. Csatakoztasd egymáshoz a részeket

A füzér paneljához csatlakoztasd a törzsét és leszúró tüskéjét.

2. Keress neki megfelelő helyet

Válaszd ki, hogy hova szeretnéd elhelyezni a kertedben, majd óvatosan szúrd a földbe. Ha kemény, fagyott a föld, akkor forralt vizet önts a földre, mielőtt beszúrnád. Így könyebb lesz.

3. Töltsd 48 óráig majd kapcsold be

Első használat előtt, 48 óráig kikapcsolt állapotban hagyd kint a kertben töltődni. Ezután kapcsold be és élvezd a látványt!

Tulajdonságai összefoglalva

Sokoldalúsága lenyűgöző
ruler

Tökéletes kialakítás

A legapróbb részletekig mindent figyelembe vettünk a cseresznyevirág füzér gyártásánal. Nem spóroltunk a méretezésnél sem, így a füzér 5 méter hosszan 50 db gyönyörű virágból áll. Egy virágfej átmérője 3 cm.

solar-panel-ikon

Integrált napelem

A beépített napelemes panelt úgy helyzetük el, hogy a lehető legtöbb napfényt tudja magába szívni. A színfalak mögött pedig az átlagnás sokkal nagyobb, egészen pontosan egy 600 mAh-es akkut helyeztünk el. Így egész estén át világítani fog maximális töltöttség mellett.

iconfinder_Brightness_energy_glow_light_solar_sun_sunshine_2992431

Intelligens fényérzékelő

Ez az érzékelő gondoskodik arról, hogy ne kelljen ki- és be kapcsolgatnunk esténként, illetve reggelenként a világításainkat. Az intelligens fényérzékelő tűpontos kialakítása az egyik legfontosabb rész a napelemes termékek gyártásánál. Így a megfelelő mértékű sötétedést érzékelve automatikusan bekapcsol, a reggeli napfelkeltekor pedig kikapcsol.

Ezekben a helyzetekben, imádni fogod:

A fák ágain végigtekerve

A bejáratig vezető úton

Romantikus pillanatokban

Hogy vélekednek mások a világításainkról?
– Legfrisebb Facebook vélemények –

Engedd meg, hogy 2 db bónusszal is megajándékozzunk!

Lampion mécsestartóval

7-db-kerti-led-lampion-vilagitas-mecsestartoval-20-cm

Egy lampion mindig jól jön a háztartásban. Romantikus esték, baráti összejövetelek, kerti események színes résztvevője!

990 Ft helyett AJÁNDÉK

Házhozszállítás

A megrendelésedet futárszolgálattal küldjük egészen az ajtódig vagy ahova szeretnéd! Magyarországon belül 1-3 munkanap alatt bárhová kiérkezik. 

1190 Ft helyett AJÁNDÉK

Válassz a meleg fehér csomagokból:

Garantáljuk, hogy imádni fogod!

Miért bízhatsz bennünk? ❤️

Névtelen terv (16)

Magyar kisvállalkozók vagyunk

Teljes mértékben magyar vállalkozástól vásárolsz, a telefont felvesszük vagy visszahívunk, a leveledre reagálunk és fontos számunkra, hogy minden helyzetet megoldjunk.

team-dori-es-jennifer

5 éve a családosok életét tesszük boldogabbá

A Leden Világításod 2015 óta, több 10 000 családot szolgált már ki és a legfontosabb számunkra az ügyfelek bizalma, a jó minőségű termékek.

2-ev-garancia-leden-vilagitasod

2 év garancia mindenre

A nálunk vásárolt termékekre 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk, így ha bármi problémád adódik a termékkel, rövid időb belül javítjuk vagy cseréljük, aminek a költségeit mi álljuk.

Ha nem vált be, visszavásároljuk!

Amennyiben a világítással nem vagy megelédeve, értesíts minket a megrendeléstől számított 30 napon belül. Mi visszaszállítattjuk a futárunkkal a terméket és visszafizetjük a fizetett teljes összeget, neked semmi egyéb teendőd nem lesz.

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy megváltásnak fogod érezni az világítást, hogy képesek vagyunk kifizetni az oda és visszaszállítási költséget mi magunk helyetted, ha végül úgy döntenél, hogy neked nem válik be.

Eljutottál idáig és még nem vagy biztos a döntésben?
Összefoglaltuk neked a gyakran felmerülő kérdéseket

Ha nem vagy megelégedve a világítással, írd meg e-mailben és a futárunk vissza szállítja tőled díjmenetesen. Majd 14 munkanapon belül a bankszámlaszámodra visszautaljuk a teljes fizetett összeget.

Ha véletlenül nem világít vagy hibásnak érzékeled a terméket, írd meg e-mailben nekünk az info@ledenvilagitasod.hu e-mail címre és küldünk helyette egy másikat! Neked csak annyi a dolgod, hogy visszacsomagolod a hibás világítást és oda adod a futárnak, aki visszaszállítja nekünk.

Ha nem tud feltöltődni rendesen, az okozhatja azt, hogy nem világít.

Ez a világítás napelemmel működik, így első használat előtt feltétlen fel kell töltened. Ez azt jelenti, hogy helyezd ki a kertbe, majd 48 óráig hagyd kikapcsolt állapotban töltődni. A nap fényét magába szívva töltődik. Ezután kapcsold be és meseszépen fog világítani.

A téli napokban 3-5 órán keresztül világít átlagosan, nyáron 8-10 órán keresztül.

Illetve olyan helyre helyezd, ahol jól megsüti a nap. Kerüld az árnyékos részeket, mert úgy kevésbé fog feltöltődni. Olyan helyre se rakd, ahol valamilyen fényforrás (lámpa) van a közelben, mert esténként ha ég a lámpa, úgy érzékelheti a világításod, hogy még világos van és nem fog bekapcsolni.

A napelemes panel földbe szúrós tüskéje erős, ellenálló műanyagból készült. Ennek ellenére nem árt odafigyelni pár dologra. Ha kiválasztottad a megfelelő helyet neki, érdemes 1-2 liter vízzel belocsolni a területet, ugyanis ez felpuhítja a földet és könnyebben tudod majd beleszúrni a tüskét. Arra figyelj hogy ha nem megy a földbe, ne erőltesd, mert meglehet hogy egy nagy kő miatt nem tudod leszúrni és így eltörhet a tüske. Ilyenkor kicsit arrébb próbáld meg leszúrni.

Ez egy kültéri világítás. Nap közben mindenképpen szükséges hogy a kertben legyen és töltődjön. Esténként viszont beviheted az erkélyre, teraszra vagy akár a nappaliba is. Gyönyörűen fog mutatni!