Gyere és dolgozz velünk!

Csatlakozz a Leden csapathoz és szépítsd velünk az emberek mindennapjait!

Jelenleg nyitott pozíciók:

2.

Átvevőpontos tündérmanó

Egy belevaló, szószátyár tündérmanót keresünk aki jól szót ért a személyesen érkező vásárlókkal. Főbb feladatok: rendelések átadása, háttérmunka belső rendszerben.

3.

Webshop asszisztens - 2-3 év tapasztalattal

A rendelések összekészítéséhez, termékek feltöltéséhez és raktári feladatok elvégzésére keressük tapasztalattal rendelkező új kollégánkat.

3.

Szakmai gyakorlat

Kereskedelmi, pénzügyi és marketing területen nyújtunk szakmai gyakorlatot diákok számára. Ha olyan szakmai gyakorlatot keresel, ahol a feladatod több a kávé főzésnél és nap mint nap új feladatokkal várnak, ahol megmutathatod a rátermettséged, akkor küldj nekünk egy emailt a [email protected] email címre.

Feladatunk: Boldogságot csempészni a rohanó világba, a családok mindennapjaiba

Téged keresünk, ha fontosnak tartod a társadalmi felelősségvállalást is a munkád során!

Hiszünk abban, hogy nem elegendő csupán azt csinálni amit szeretünk, hanem azzal adni is akarunk a világnak, méghozzá értéket. Olyan értékeket, ami a társadalmunkat építi. Azért dolgozunk, hogy az emberek nyugalmat és békés hangulatot teremtsenek az otthonukban, hogy a TV helyett egymással beszélgessenek és megéljék a pillanatokat, mert a hétköznapi dolgok a legcsodálatosabbak.

Szeretnénk minden emberhez eljuttatni azt a hangulatot, amely egy kicsit kizökkenti őket a stresszes világból és szeretnénk, hogy megengedjék maguknak a lazítást és élvezzék az életet.

Ismerj meg minket részletesebben

(Bal oldalt: Jennifer, jobb oldalt: Dóri)

Na nem mindig voltunk ám, az újságokban, sőt! 2015-ben vágtunk bele a dekorációs világítások forgalmazásába, kizárólag pénzszerzés céljából. Az egész webshopot otthonról üzemeltettük, nulla tőkével a zsebünkben. Remekül alakultak a dolgok a számításaink szerint, mert hamar kiderült, hogy rajtunk kívül senki nem foglalkozott kifejezetten azokkal az emberekkel, akik nekünk a legszimpatikusabbak voltak: családok kertesházzal. A pénzszerzés addig lebegett a szemünk előtt, amíg elkezdtek záporozni a hálálkodó levelek, a gyönyörű képek, a boldog mosolyok és a telefonos csodálatos visszajelzések. Akkor éreztük, hogy valami más lett, valami megváltozott. Szerelem lett a pénzszerző projektből.

Megértettük, hogy mi vagyunk azok, akik hozzásegítik a családokat a fergeteges hangulatú kerti partikhoz, amiket évtizedekkel később is emlegetnek vagy a nyugodt csendes nyári estékhez, amikor a gyerekek már alszanak. Világossá vált számunkra, hogy mi a feladatunk. Ahogy minden vállalkozás életében, voltak nekünk is sikereink, hatalmas bukásaink, de amióta megtaláltuk a helyünket és a miértünket, gőzerővel nyomulunk afelé, hogy a családosok mindennapjait megszépítsük!

Velünk tartasz?