Megérkezett a világítás aminek a segítségével te is ragyogásba boríthatod a kerted!

Régóta luxus érzetre vágysz a kertedben?

Valld be, hogy mindig is csodáltad azokat az otthonokat, ahol ennyire ötletesen, alulról világították meg a kerteket! Vagy amikor ezekkel a rejtett talajvilágításokkal különböző fényösvényeket varázsoltak a járdák mentén, a hinta elé vagy éppen a veteményesig vezető út helyére!

Ugye milyen pompásan néz ki amikor alulról világítják meg a kerteket? Az apró fűcsomók közül gyönyörű fényáradat zúdul az ég felé. A kert újból élettel telik meg! Sorba helyezve gyönyörű fényösvényt képeznek ezek a nagyszerű világítások. Eme talajvilágítások a fényűzés és pompa nagymesterei! Igazi luxusvilágítások, amelyek a legcsábosabb kertekben helyezkednek el.

Te is mindig azt hitted hogy ehhez komoly kertépítészeti procedúrák kellenek? Ezzel a világítással többé már nem! Bárki gyönyörű és exkluzív hatást érthet el a kertjében vele! Csupán a földbe kell szúrnod egészen talajszintig és már kész is! Ugye milyen egyszerű? És ugye milyen gyönyörű?

Itt az idő hogy végre megvalósítsd azt a tervet ami már évek óta a fejedben van! Végre nem kell hozzá mindenféle cicoma, bárki számára elérhető!

Ez a talajvilágítás a te otthonodat is beragyoghatja!

4+1 Egyértelmű érv a talajvilágítás mellett!

 • Nagyon könnyen besüllyeszthető
 • Bámulatosan kivilágítja a kertet
 • Fényösvényként is elhelyezhető
 • Mesés látványvilágú
 • 3 az 1-ben (Felakasztható, süllyeszthető és simán letehető)

Miért válaszd a talajvilágítást?

 • Mert eszméletlen jól mutat a fűben
 • Mert kivilágított ösvényeket hozhatsz létre
 • Mert egyszerűen gyönyörűvé válik tőle a kerted!
 • Mert multifunkcionális!

Tulajdonságok

A talajvilágítás 13 cm magas a földbe szúrható résszel együtt és 12 cm az átmérője. A napelemes panel a talajvilágítás tetején található, így könnyedén feltölti a napfény. 8 db extra erős hideg fehér LED világít minden egyes talajvilágításban. Egy lámpa fényereje 4 Lumen. Anyaga rozsdamentes acél.

Intelligens fényérzékelővel ellátott, így a sötétedés érzékelésével automatikusan bekapcsol, napfelkeltekor pedig kikapcsolt. A talajvilágítás 6-8 órán keresztül világít.

A talajvilágítás IP44-es besorolású így teljesen vízálló. Bátran kihelyezheted a kert közepére is.

3 az 1-ben világítás. Amellett hogy ez az egyik legjobb talajszintig süllyeszthető világítás, két másik értékes funkcióval is rendelkezik. Ha a földbe szúrható részét nem használod, akkor simán letehető a járdára, a kerti asztalra vagy az ablakpárkányra is. Ha pedig falra szerelhető verzióban gondolkodsz, van egy jó hírünk: a talajvilágítás hátoldalán van egy akasztó lyuk, így bárhová felakaszthatod ahol találsz falból kilógó szöget, tiplit, akármit. Persze külön erre a célra is beverheted! Eszméletlen jól fog mutatni a kertedben!

Ha bámulatos fényösvényt szeretnél otthonodba, akkor rendeld meg ezt a csodás talajvilágítást!

Hogyan működik, hogy kell beüzemelni?

Csomagold ki

Keresd meg a helyét

Óvatosan szúrd be a földbe

Hagyd 48 óráig töltődni

Kapcsold be

Gyönyörködj a tündéri világításban

Hogy vélekednek mások a világításainkról?

Engedd meg, hogy egy bónusszal is megajándékozzunk!

Házhozszállítás

A megrendelésedet futárszolgálattal küldjük egészen az ajtódig vagy ahova szeretnéd! Magyarországon belül 1-3 munkanap alatt bárhová kiérkezik.

1190 Ft helyett AJÁNDÉK

Választható csomagok:

 • 4 db Talajvilágítás:
  6 990 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett 0 Ft

8 180 Ft helyett 6 990 Ft

 • 8 db Talajvilágítás:
  13 980 Ft helyett 11 980 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett 0 Ft

15 170 Ft helyett 11 980 Ft

 • 12 db Talajvilágítás:
  20 970 Ft helyett 16 470 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett 0 Ft

22 160 Ft helyett 16 470 Ft

 • 16 db Talajvilágítás:
  27 960 Ft helyett 20 760 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett 0 Ft

29 150 Ft helyett 20 760 Ft

 • 24 db Talajvilágítás:
  41 940 Ft helyett 23 940 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett 0 Ft

43 130 Ft helyett 28 740 Ft

Nem árulunk zsákbamacskát

Ha nem vált be, visszavásároljuk! Amennyiben a világítással nem vagy megelédeve, értesíts minket a megrendeléstől számított 30 napon belül. Mi visszaszállítattjuk a futárunkkal a terméket és visszafizetjük a fizetett teljes összeget, neked semmi egyéb teendőd nem lesz.

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy megváltásnak fogod érezni az világítást, hogy képesek vagyunk kifizetni az oda és visszaszállítási költséget mi magunk helyetted, ha végül úgy döntenél, hogy neked nem válik be.

Ezen felül 2 évig bármi problémád jelentkezne a termékkel, azonnal cseréljük neked, amikor értesítesz minket róla.

Eljutottál idáig és még nem vagy biztos a döntésben?
Összefoglaltuk neked a gyakran felmerülő kérdéseket

Ha nem vagy megelégedve a világítással, írd meg e-mailben és a futárunk vissza szállítja tőled díjmenetesen. Majd 3 munkanapon belül a bankszámlaszámodra visszautaljuk a teljes fizetett összeget.

Mivel ez egy napelemes világítás, első használat előtt kikapcsolt állapotban 48 óráig tölteni kell. Az időjárás befolyásolhatja a világítás intenzitását, például télen nehezebben tud feltöltődni, lehet hogy csak 30%-ig töltődik, így esténként 1-2 órát fog csak világítani. Ugyan így a borús idő is gátolhatja a teljes feltöltődését. Legyünk türelmesek. A gyönyörű napos órák teljesen feltöltik majd!

Ha véletlenül ezek után sem világít vagy hibásnak érzékeled a terméket, írd meg e-mailben nekünk az info@ledenvilagitasod.hu e-mail címre és küldünk helyette egy másikat! Neked csak annyi a dolgod, hogy visszacsomagolod a hibás világítást és oda adod a futárnak, aki visszaszállítja nekünk.

Ez teljesen természetes, hiszen minden napelemes világításban egy újratölthető elem van elrejtve, ez segít eltárolni a szolárcellák által átalakított napenergiát. Ez az elem minden nap használatban van,, így egy bizonyos idő után romlik az élettartama. Ha azt látod hogy 2-3 év múlva már nem világít olyan erősen a napelemes világításod, csak cserélj benne elemet! De figyelj hogy csak tölthető elem kerülhet bele!

Ez egy napelemes világítás, így főleg kültéri használatra van. De természetesen lehet trükközni beltéri használattal is. Egy dolgos ami nagyon fontos: napközben mindenképpen legyen kint, hiszen csak így tud feltöltődni. Utána akár estére bevihetjük a házba és felakaszthatjuk bárhová, de reggel megint ki kell tennünk a kertbe töltődni!

A földbe szúrható világításokat mindig nagy körültekintéssel kell elhelyezni. Leírjuk neked a legszakszerűbb tippeket, amelyekkel biztos nem nyúlsz mellé!

 • Földbe szúrás előtt áztasd fel a földet. Locsolj 1-2 liter vizet oda ahova a világításokat be szeretnéd szúrni. Ez fellazítja a talajt és nem fog beletörni a leszúró része.
 • Földbe szúrás előtt kapáld/ásd fel a kinézett területet. Így 100% biztosra mehetsz hogy be tudod szúrni a világítást. Ez általában akkor kell ha nagyon mészköves, köves területre szeretnéd beszúrni a lámpát.

FIGYELEM! Ha nagyon nem megy a földbe a leszúró rész, ne erőltesd! Meglehet hogy egy hatalmas kő van a felszín alatt ami eltörheti vagy megcsorbíthatja a leszúrható részt. Ebben az esetben egy kicsit arrébb próbálkozz.