100% Pénzvisszafizetési garacia 30 napon belül

Biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett leszel, ezért minden világításra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

Ha valamilyen okból mégsem lennél maradéktalanul elégedett a megrendelt termékekkel és szeretnél elállni a vásárlástól, jelezd nekünk az átvételtől számított 30 napon belül. A törvényileg előírt 14 nap helyett mi +16 napot biztosítunk neked! Ez mind a hibás teljesítés mind az elállási jog kapcsán értendő!

Ebben az esetben írj nekünk egy emailt az info@ledenvilagitasod.hu email címre.  A kockázatot tehát ténylegesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és kockázatmentesen megrendelheted a kiválasztott világításokat az oldalról.

Fontos:

  • Ha csomagot rendelsz, akkor a pénzvisszafizetési garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, a benne lévő termékekre egyesével nem.
  • A 2+1, 3+1 akcióban részt vevő termékekre a 30 napos pénzvisszafizetési garanciád kizárólag abban az esetben él, ha mind a négy terméket visszaküldöd.
  • Kuponokra, ajándékutalványokra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes.

1 év Garancia

Amennyiben garanciális problémád van, mert meghibásodott a világításod és van rá érvényes garancia, akkor jelezd nekünk itt>>

Ebben az esetben a futár házhoz megy és a helyszínen kicseréli a hibás terméket, ilyenkor a feladási és visszajuttatási költséget mi átvállaljuk.
Ha a termék nincs raktáron, lehetőséged van egy másik terméket választani helyette, amely megeggyezik az értékével vagy ha  magasabb a kiválasztott világítás értéke, akkor különbözetet a kiszállításokor rendezni kell a futárral.

Fontos:

  • A nem rendeltetés szerű használatból eredő károkért nem tudunk garanciát vállalni

Gyakran ismételt kérdések

Online áruházunkban vagy telefonon leadott rendelésed esetén, nincs lehetőséged megtekinteni a vásárolt terméket, így biztonságot nyújt számodra a 30 napos pénvisszafizetési garancia.  Amennyiben a termék mégsem nyerte el a tetszsedet, úgy azt az átvételt követően 30 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Ekkor a visszaszállítást mi rendezzük és azt az összeget kapod vissza, amennyit a rendelésedért fizettél összesen a szállítási költséggel együtt.

A termék doboza nem szükséges a visszaküldéshez, de azért jó ha megvan. Ha véletlenül kidobtad, ne aggódj, szerezz neki egy másik dobozt amibe biztonságosan becsomagolhatod!

A garanciális ügyintézéseket próbáljuk minél hamarabb véghez vinni. Ha a bejelentés alapján a terméket cserélnünk kell, akkor 2-3 munkanapon belül várható a futár a csere termékkel. Amennyiben a termék javításra szorul, akkor a bejelentést követően 5 munkanapon belül várható a termék visszaszállítása javítva.