Ez a napelemes vízcsepp fényfüzér üdeséggel tölti meg a kerted akár a hajnali frissesség!

Te is szeretnél gyönyörű és frissességet sugárzó kertet?

Ezek a hatalmas kis vízcseppek élettel és frissességgel töltik meg a kertet. Emlékszel még milyen, amikor hétvégén hajnalban felkelsz és az első dolgod hogy kibattyogsz a kertbe?

A növények szinte álmosak, még alig tértek magukhoz. A hajnali harmat édesded táncot jár a leveleken és a virágok szirmain. Ahogy közelebbről szemügyre veszed a muskátlijaidat egy bájos vízcsepp gördül le rajtuk és tűnik el a friss földben.

Ugye milyen nyugalmas érzés? Szinte érzed a hajnali frissességet és az ébredő kert illatát. Ez a kedves kis vízcsepp ezt az érzést csempészi a mindennapjaidba.

A hosszan lenyúló cseppek a víz cseppenését imitálják megbolondítva több tucat színárnyalattal. Egy igazán mesés dekoráció ami még a legszárazabb nyári napokon is üdeséggel tölti meg a kerted!

Ez a színpompás vízcsepp most a te kertedet is üdeséggel tölti meg!

4+1 Egyértelmű érv a vízcsepp mellett!

  • A hajnali frissességet idézi fel
  • Élettel tölti meg a kerted
  • A színek vidámságot csempésznek a mindennapokba
  • Az egész családod meg fog őrülni érte
  • Alig fogod várni az estéket!

Miért válaszd a vízcsepp fényfüzért?

  • Mert az egyik legéletteltelibb kerti világítás!
  • Mert csodálatos és gyönyörű!
  • Mert frissességet és harmóniát csempész az otthonodba!
  • Mert bájos, magával ragadó és álomszép!

Tulajdonságok

A napelemes vízcsepp 3 m hosszú, összesen 30 db LEDet tartalmaz, egy-egy vízcsepp között 10 cm távolság van. A cseppek 7,8 cm hosszúak és 2 cm vastagok a végüknél. Üveghatású műanyagból készültek. A vezeték sötétzöld színű.

Intelligens fényérzékelővel ellátott, így este automatikusan bekapcsol, reggel pedig kikapcsol.

IP44-es vízálló védettséggel rendelkezik, tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. Télen, nyáron, fagyban, esőben és még a legnagyobb kánikulában is kiállja a próbát!

A szolárcellák mögött 1 db AAA 600 mAh-es akkumulátor foglal helyet. Napközben ez az aksi eltárolja a nap energiáját hogy esténként gyönyörűen világítson a napelemes vízcsepp fényfüzér!

Ha friss és ellenállhatatlan kertre vágysz, akkor rendeld meg ezt a csodás világítást!

Hogyan működik, hogy kell beüzemelni?

Csomagold ki

Keresd meg a helyét

Óvatosan szúrd be a földbe

Hagyd 48 óráig töltődni

Kapcsold be

Gyönyörködj a tündéri világításban

Hogy vélekednek mások a világításainkról?

Engedd meg, hogy egy bónusszal is megajándékozzunk!

Házhozszállítás

A megrendelésedet futárszolgálattal küldjük egészen az ajtódig vagy ahova szeretnéd! Magyarországon belül 1-3 munkanap alatt bárhová kiérkezik.

1 190 Ft helyett AJÁNDÉK

Választható csomagok:

2 db vízcsepp fényfüzér
+ ingyenes szállítás

10 370 Ft helyett 8 990 Ft

3 db vízcsepp fényfüzér
+ ingyenes szállítás

 

14 960 Ft helyett 12 490 Ft

5 db vízcsepp fényfüzér
+ ingyenes szállítás

 

24 140 Ft helyett 19 990 Ft

8 db vízcsepp fényfüzér
+ ingyenes szállítás

 

37 970 Ft helyett 29 990 Ft

Nem árulunk zsákbamacskát

Ha nem vált be, visszavásároljuk! Amennyiben a világítással nem vagy megelédeve, értesíts minket a megrendeléstől számított 30 napon belül. Mi visszaszállítattjuk a futárunkkal a terméket és visszafizetjük a fizetett teljes összeget, neked semmi egyéb teendőd nem lesz.

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy megváltásnak fogod érezni az világítást, hogy képesek vagyunk kifizetni az oda és visszaszállítási költséget mi magunk helyetted, ha végül úgy döntenél, hogy neked nem válik be.

Ezen felül 1 évig bármi problémád jelentkezne a termékkel, azonnal cseréljük neked, amikor értesítesz minket róla.

Eljutottál idáig és még nem vagy biztos a döntésben?
Összefoglaltuk neked a gyakran felmerülő kérdéseket

Ha nem vagy megelégedve a világítással, írd meg e-mailben és a futárunk vissza szállítja tőled díjmenetesen. Majd 3 munkanapon belül a bankszámlaszámodra visszautaljuk a teljes fizetett összeget.

Mivel ez egy napelemes világítás, első használat előtt kikapcsolt állapotban 48 óráig tölteni kell. Az időjárás befolyásolhatja a világítás intenzitását, például télen nehezebben tud feltöltődni, lehet hogy csak 30%-ig töltődik, így esténként 1-2 órát fog csak világítani. Ugyan így a borús idő is gátolhatja a teljes feltöltődését. Legyünk türelmesek. A gyönyörű napos órák teljesen feltöltik majd!

Ha véletlenül ezek után sem világít vagy hibásnak érzékeled a terméket, írd meg e-mailben nekünk az info@ledenvilagitasod.hu e-mail címre és küldünk helyette egy másikat! Neked csak annyi a dolgod, hogy visszacsomagolod a hibás világítást és oda adod a futárnak, aki visszaszállítja nekünk.

Ez teljesen természetes, hiszen minden napelemes világításban egy újratölthető elem van elrejtve, ez segít eltárolni a szolárcellák által átalakított napenergiát. Ez az elem minden nap használatban van,, így egy bizonyos idő után romlik az élettartama. Ha azt látod hogy 2-3 év múlva már nem világít olyan erősen a napelemes világításod, csak cserélj benne elemet! De figyelj hogy csak tölthető elem kerülhet bele!

Ez egy napelemes világítás, így főleg kültéri használatra van. De természetesen lehet trükközni beltéri használattal is. Egy dolgos ami nagyon fontos: napközben mindenképpen legyen kint, hiszen csak így tud feltöltődni. Utána akár estére bevihetjük a házba és felakaszthatjuk bárhová, de reggel megint ki kell tennünk a kertbe töltődni!