Bátran rendeld meg a kiszemelt világításodat, hiszen mi garantáljuk, hogy karácsonyig megkapod, ellenkező esetben a dupláját fizetjük vissza a vételárnak!

Ugye milyen jó ajánlat? Azért merünk ekkora kaliberű kijelentést tenni, mert 120%-ig biztosak vagyunk a dolgunkban. Szóval ne késlekedj, rendeld meg a leggyönyörűbb világítást, amely garantáltan az egyik legszebb karácsonyi dekorációd lesz!

Fontos tudnivalók:

Minden december 20. 10:00-ig megrendelt csomagot garantáltan kiszállíttatunk december 23-ig. A futár minden esetben e-mailes értesítést küld a kiszállítás reggelén!

Nézd figyelmesen az emailjeidet. A saját hibádból át nem vett csomagokra garanciát nem tudunk vállalni. Arra viszont igen, hogy legkésőbb 23-án kopogtatni fog a futár a csomagoddal.

A termékkészlet mennyiség változtatásának a jogát fenntartjuk. Próbáljuk a legpontosabban kezelni a készleteinket, ennek ellenére néha +/- mennyiségbeli eltéréseket tapasztalhatunk.

Ezt a legrugalmasabban kezeljük, tehát ha a megrendelt termékből nem tudunk pontosan ugyan olyat adni, akkor felhívunk és ajánlunk egy szinte ugyan olyat. Ezt is természetesen vállaljuk, hogy ugyan úgy kiküldjük karácsonyig!

A legalaposabban kidolgozott „karácsonyig odaér” garanciával rendelkezünk. Nem kell félned, hogy a megrendelt terméked elkallódik út közben vagy késve kapod meg. Erről mi magunk gondoskodunk.