Keressük a kézműves foglalkozásaink nagymenőjét!

Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Feladatunk: Boldogságot csempészni a rohanó világba, a családok mindennapjaiba

Milyen egy igazi foglalkozást tartó nagymenő?

Imád saját kezűleg alkotni és emberekkel foglalkozni. Felvillanyozzkk az apró kis mütyűrök, amikből egy gyönyörű kis világot testesíthet meg. Na ő biztosan élvezni fogja enenk a munkának minden percét.

Kreatív is, hiszen évről évre újabb és újabb féle workshopokat tart. A legtöbb ünnepre mindig készül szezonális dekorációkkal, például: anyák napja, húsvét, halloween, karácsony, stb.

Egy olyan embert képzelünk el erre a pozícióra, aki imád dekorálni, az otthonát is hónapról hónapra új kincsekkel csinosítja. Aki türelmes és szeret emberekkel foglalkozni.

A workshopon rengeteg féle ember megfordul, valakihez nagyobb türelem vagy megértés szükséges. Ezek a foglalkozások általában olyanok, mint egy boldog családi hétvége. Mindenki kedves, aranyos és mosolygós és élvezi az alkotást. A hangulat szuper és még hónapok múlva is felemlegetik.

A foglalkozást tartónak szüksége van precizitásra és szervezőkészségre. Van amikor több nagykert is meglátogat (online és offline) és órákig válogatja az alapanyagokat, amelyekből végül egy új csoda áll össze.

Az előkészületek egy részét excel segítségével tudja megoldani, így a felhasználó szintű számítógépes ismerettel rendelkezik.

Hogy zajlik egy workshop, amit te fogsz majd tartani?

1.) Fogadod az érkezőket

A workshop kezdete előtt 20-30 perccel megérkeznek a foglalkozásra érkezők, akiknek átadod a kötényüket, a kis kosarukat, amibe összegyűjtik majd az alapanyagokat és megmutatod nekik, merre van a konyha/mosdó.

2.) Megtartod a foglalkozást

Mindenki elfoglalja a helyét, bemutatkozol és elmagyarázod nekik 1 mondatban az egészenk a menetét és kitérsz a első pontra majd instukciót adsz nekik, hogy mi az első feladatuk, majd a következő. A workshop alatt végig segíted a résztvevőket ötletekkel és együtt alkottok.

3.) Fotózkodás, vásárlás

A workshop végén tartotok egy közös össznépi fotózást és lehetőségük van a résztvevőknek vásárolni a kihelyezett alapanyagokból, amelyet a pénztárgép használatával tudsz nekik átadni.

Hogy zajlik a háttérmunkád, ami mindennak az alapja?

1.) Új dekorációkat alkotsz

Szezonálisan új alkotásokat készítesz, amit aztán a résztvevőkkel együtt elkészíthetsz a foglalkozásokon. Kezdő és középhaladó színtű technikákat szeretünk, mert olyanok fognak érkezni, akik kikapcsolódásra vágynak, de nem ez a szakmájuk.

2.) Beszerzed az alapanyagokat és rendszerezed

Lesz egy raktárod is a workshop terem mellett közvetlenül, ahol az összes kis apróság tárolásra kerül, ezeket fogod nyilván tartani a listád alapján, hogy miből mennyit szükséges előre berendelni a következő alkalmakra és lesz olyan, hogy elmész a nagykerekbe bevásárolni vagy új alapanyagok után kutatni.

3.) Fotózás, videózás

Az elkészült dekorációd egy kicsit kompozícióba rendezve befotózod, ezzel a fotóval tudjuk megmutatni az érdeklődőknek, hogy ilyen szépséget tudnak ők is készíteni, ha eljönnek a workshopra. Az alkotás elkészüléséről szükség van 1 videóra is, ahol a kezed és az asztal van főszerepben. Lépésről-lépésre megmutatod, hogy hogyan épül fel a kész mű.

4.) Leden Boxy-k összekészítése

Vannak olyan érdeklődők, akik nem tudnak eljönni személyesen a workshopokra, de szeretnék ők is elkészíteni a dekorációkat. Számukra fogd előre összecsomagolni az alapanyagokat, hogy el tudjuk küldeni neki házhozszállítással. Ők lesznek azok, akiknek az előre elkészített videós segédleted alapján tudják elkészíteni.

Téged keresünk, ha fontosnak tartod a társadalmi felelősségvállalást is a munkád során!

Hiszünk abban, hogy nem elegendő csupán azt csinálni amit szeretünk, hanem azzal adni is akarunk a világnak, méghozzá értéket. Olyan értékeket, ami a társadalmunkat építi. Azért dolgozunk, hogy az emberek nyugalmat és békés hangulatot teremtsenek az otthonukban, hogy a TV helyett egymással beszélgessenek és megéljék a pillanatokat, mert a hétköznapi dolgok a legcsodálatosabbak.

Szeretnénk minden emberhez eljuttatni azt a hangulatot, amely egy kicsit kizökkenti őket a stresszes világból és szeretnénk, hogy megengedjék maguknak a lazítást és élvezzék az életet.

Ismerj meg minket részletesebben

(Bal oldalt: Jennifer, jobb oldalt: Dóri)

Na nem mindig voltunk ám, az újságokban, sőt! 2015-ben vágtunk bele a dekorációs világítások forgalmazásába, kizárólag pénzszerzés céljából. Az egész webshopot otthonról üzemeltettük, nulla tőkével a zsebünkben. Remekül alakultak a dolgok a számításaink szerint, mert hamar kiderült, hogy rajtunk kívül senki nem foglalkozott kifejezetten azokkal az emberekkel, akik nekünk a legszimpatikusabbak voltak: családok kertesházzal. A pénzszerzés addig lebegett a szemünk előtt, amíg elkezdtek záporozni a hálálkodó levelek, a gyönyörű képek, a boldog mosolyok és a telefonos csodálatos visszajelzések. Akkor éreztük, hogy valami más lett, valami megváltozott. Szerelem lett a pénzszerző projektből.

Megértettük, hogy mi vagyunk azok, akik hozzásegítik a családokat a fergeteges hangulatú kerti partikhoz, amiket évtizedekkel később is emlegetnek vagy a nyugodt csendes nyári estékhez, amikor a gyerekek már alszanak. Világossá vált számunkra, hogy mi a feladatunk. Ahogy minden vállalkozás életében, voltak nekünk is sikereink, hatalmas bukásaink, de amióta megtaláltuk a helyünket és a miértünket, gőzerővel nyomulunk afelé, hogy a családosok mindennapjait megszépítsük!

Velünk tartasz?

Ilyen csapattársat keresünk:
Emberi oldalról

Ahhoz, hogy beilleszkedj a csapatba, hogy valóban magadénak érezd a Ledent és hittel tudj dolgozni,
fontos, hogy emberileg is egy irányba nézzünk, közös legyen a célunk.

1.) Pozitív hozzállású

Jó a kezdeményező készséged, azaz hamar el tudod nyerni az emberek szimpátiáját. Nálad a pohár félig tele van, azaz képes vagy meglátni a dolgok jó oldalát. Képes vagy dicsérni másokat, és ki is használod ezt a képességed.

2.) Az emberek nyelvén értő

Könnyedén megtalálod a közös hangot egy csoporton belül. Képes vagy az akaratodat úgy érvényesíteni, hogy másoknak ezzel nem okozol kárt. Fel tudod venni mások kommunikációs stílusát, és érzed a lelki állapotukat. Mosolyogsz és tudsz úgy nemet mondani, hogy azzal nem bántasz meg másokat.

3.) Önfejlesztésre nyitott

Reálisan látod a fejlesztendő területeidet. Nemcsak az üzleti, hanem a magánéletedben is hajt a vágy arra, hogy jobbá válj. Amit elsajátítasz, azt képes vagy beépíteni a mindennapjaidba.

4.) Céltudatos

Ismered a céljaidat, tudod, hogy mit kell tenned értük, és rajta vagy az úton. Nem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed. (Az “igen, de…” hiányzik a szótáradból). Proaktív vagy, tehát nem azért teszel meg dolgokat, mert azt elvárják tőled, hanem mert te úszni akarsz a sodrásban.

5.) Megbízható

Felelősséget vállalsz a tetteidért, de a hibáidért is. Nem jössz azzal a magyarázattal, hogy a körülményeid tehetnek mindenről. Pontos, precíz és igényes vagy a munkavégzésedben. Mindig számíthatunk rád, így nem kell hátranéznünk.

6.) Csapatjátékos

Képes vagy igazi csapatjátékosokká válni, a csapat érdekeit időnként a saját érdekeid elé helyezni. Nem félsz kiemelni mások teljesítményét és nem a saját magad számára keresed az elismerést. A sikert kollektív és nem individuális módon határozod meg.

Ilyen csapattársat keresünk:
Készség oldalról

Leendő Leden csapattagként, készség szinten is összhangban kell lenned mindannyiunkkal.

1.) Jó dekorációs érzék

Te fogod megalkotni az új dekorokat, amiket a workshopokon együtt készíthettek el a jelentkezőkkel. Szezonálisan cserélődnek nálunk a kreatív alkotások és több fajta szépséget is szívesen látunk, amelyből tudnak válogatni a workshopra érkezők.

2.) Önálló

Szeretnénk, ha magadtól kitalálnád azt a legoptimálisabb folyamatot, amivel a leghatékonyabban meg tudod oldani a feladatokat. Mi elmondjuk, hogy szerintünk hogy csináld, adunk segítséget hozzá, de ha van egy jobb megoldásod, ki vele. Mi meg fogunk hallgatni.

3.) Hatékony kommunikáció

Egyszerre van, hogy 24 embernek szükséges beszélned egy teremben, így fontos, hogy tisztán, érthetően, választékosan kommunikálj. Csapat szinten örülünk, ha képes vagy meghallgatni és megérteni a másikat – nemcsak azt, amit a másik mond, hanem azt is, amit közölni szeretne veled.

4.) Jó problémamegoldó képesség

Legyen jó a problémamegoldó készséged. Ez itt most nem egy sablon szöveg. Ez tényleg nagyon fontos, mert nem fogunk mindent a szádba adni. Segítünk, de szeretnénk, ha te oldanád meg azokat a problémákat, amelyekért te felelsz.

5.) Tiszta énkép

Az erősségeidre építesz, a fejlesztendő területeidet pedig elfogadod. Azt is elfogadod, hogy másoknál ez másképp van. Reálisan látod magad, azaz se többnek, se kevesebbnek nem érzed magad, mint ami vagy.

6.) Precíz

Ez az egyik legfontosabb készség, amivel rendelkezned kell. A workshopokra te fogod előre bevásárolni a listád alapján az apró kis kiegészítőket, dekorációkat. A listából nem maradhat ki véletlenül sem 1 tétel, mert az elégedetlenséget szülhet a foglalkozások során.

Mi lesz a feladatod?

Így néz ki egy heted részletesebben:

50%

Workshopok levezénylése: A workshopok előkészítése, levezénylése, majd elpakolása.

10%

Szezonális dekoráció alkotása: Új kretív alkotások készítése, amelyeket a workshopra érkezőkkel együtt tudtok elkészíteni.

20%

Beszerzés: A dekorációk elkészítéséhez, elengedhetetlen a rendszeres bevásárlás a nagykerekben és az új nagykereskedések felkutatása. Előnyben részítsjük az online vásárlást, de tudjuk, hogy néha személyesen is szükség van elmenni és megfogni, hogy milyen is a valóságban 1-1 alapanyag.

10%

Fotós, videós dokumentálás: A kész alkotásaidról fotó készítése, amelyet inspirációként használhatnak a workshopra érkezők és “kéz” videó készítése, ahol csak a kezed és az asztal látszódik, hogy lépésről-lépésre bemutathasd a dekoráció készítést azoknak, akik otthon szeretnék elkészíteni.

5%

DIY dobozok összekészítése: A Leden Boxy-k azok számára kerül összekészítésre, akik otthon szeretnék elkészíteni a dekorációkat a videós segédlet alapján. Ezeket a dobozokat te fogod előre elkészíteni számukra.

5%

Ad-hoc feladatok: Apróbb elintézendők, amelyek a foglalkozásokkal vagy dekorációkkal kapcsolatosak. Nem kizárt, hogy megkérünk, segíts az átvevőpontot kidíszíteni egy kicsit! 🙂

Hogyan és hol fogsz majd dolgozni?

Munkaidő

Változó munkaidőbeosztás. Heti 5 nap 8 órában.
A workshopokat hétköznapokon 18.30-21.30 között,
hétvégente változó: 09.00-15.00 vagy 13.00-17.00 között tartjuk.

Saját munkaállomásod lesz, saját eszközökkel

Az irodában lesz egy teljesen saját használatú asztalod és egy számítógéped call centeres headsettel. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkád.

Ide fogsz bejárni:

A raktárunk az Ecseri úti metro megálló közelében, az Ecseri út és a Gyáli út sarkán van. Tömegközlekedéssel megközelíthető az M3-as metróval, a 3-as villamossal, valamint a 180-as busszal. A telephely előtt van számos parkoló, ha autóval érkeznél, de jöhetsz bringával is, a raktárban szem előtt lesz a kétkerekűd 😉

A raktár jellemzői:

  • 500 m2-es terület
  • Szép világos a sok ablaknak köszönhetően
  • Felújított, amit saját kezűleg csináltunk

Így néz ki a raktárunk:

A központi tér, ahol a webes rendelések foldolgozása, csomagolása folyik

.

A közös konyhánk

A Leden fogadótere, ide érkezik mindenki, aki személyesen érkezik hozzánk

A mágikus raktár, amit nem tudunk olyan gyorsan tölteni, mint amilyen gyorsan lefogynak a polcok

A workshop terem, amely perceken belül megtelik élettel és sok kacajjal

A mellékhelyiség

Pénzügyek:

A kezdő fizetésed: nettó 240 000 Ft

Támogatjuk és lehetőséget nyújtunk a fejlődésre.

gyujts-a-husegpontokat-leden-vilagitasod-malac

Jelentkezz Leden csapattagnak:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a kérdőívet a jelentkezésedhez

2. LÉPÉS: A kérdőív kitötése után, e-mailben visszajelzünk a kiválasztás eredményéről, amint lezárult a kiválasztás. Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy 15 perces telefonos interjú lesz.

Szerintünk ezért jó velünk dolgozni

Élen járunk a kerti dekor világítások között

Nyugodtan nézz körül a weboldalunkon, hazai viszonylatban páratlan a választékunk a dekor világíások terén. Nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink a facebook oldalunkon. Odafigyelünk a designra, a vásárlóinkra, illetve a szakmánkra. Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is.

Fontos számunkra mindenki egyénileg

Azt szeretnénk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkád során. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez, ami csak tőlünk telik, minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Nem szoktunk panaszkodik, mert tudjuk, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet, hanem úgy változtatjuk azt, hogy jó legyen . Kifejezetten pörgős a munkatempónk, nem szeretünk sokat dilemmázni, hanem cselekszünk.

Folyamatos tanulási lehetőség

Negyedévente lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy valamilyen könyvet / oktató anyagot / konferenciára belépőt vásárolhasson azért, hogy a szakmájában folyamatosan fejlődni tudjon. Ez mindenkinek jó – ezért biztosítani fogjuk rá az időt és lehetőséget.

Felelősségvállalás és új kihívások

Fontosnak tartjuk, hogy világosan meg legyen fogalmazva, hogy ki, miért felel, így elkerülhetjük az egymásra mutogatást és a csapaton belüli konfliktus helyzeteket emiatt. Szeretnénk lehetőséget adni a folyamatos fejlődésre, így ha egy csapattag már könnyen lavírozik a feladatai között, más kihívások elé állítjuk, amelyek nagyobb felelősséggel, de sikerélménnyel járnak.

Fiatalos csapat

Minden csapattag fiatalos és nyitott. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni a megszokások és begyöpösödött módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Mindenkitől ezt várjuk.

Hiszünk az emberekben

Mindenkivel szívesen együtt dolgozunk nemzetiség, vallás vagy szexuális orientációtól függetlenül, mert hiszünk abban, hogy az emberi értékek számítanak. Illetve vannak és lesznek is, megváltozott munkaképességű alvállalkozóink/munkatársaink.

Kutatjuk és alkalmazzuk az újdonságokat

Innovatívak vagyunk, innovatív ötletekkel. Nem kizárt, hogy olyan ügyfélszolgálatos feladatokat találunk ki, amilyennel még életedben nem találkoztál és nem lesz előtted egy minta, hogy azt hogyan kell csinálni. Együtt fogjuk kitalálni és megvalósítani!

Ezek után úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál a Leden csapatában?

Akkor jelentkezz hozzánk erre a pozícióra, a nagy pink gombot megnyomva!