Szereted a hihetetlenül puha dolgokat?

Imádod amikor megfogsz egy párnát és szinte felkiáltasz az örömtől mert olyan puha?

Nincs is annál jobb érzés, amikor minden pihe-puha körülötted igaz? Puha ágynemű, köntös, párna és takaró. Biztos te is tapintottál már olyan párnát, amely annyira puha volt hogy szinte nem hittél a szemednek, igaz?

A mérhetetlen puhaság párnája megérkezett!

Egyszerűen imádnivaló! Amikor megfogod ezt a plüss párnát a lélegezeted is eláll. Olyan puha, hogy szíved szerint egész nap ezt simogatnád! De tényleg! Úúúhhh!! Tetőtől talpig a legfinomabb plüss anyag borítja. Mindig az az első gondolatom amikor megfogom, hogy basszus, milyen jó lenne ha otthon az egész ágyamat ilyen plüss párnák vennék körbe! És amikor hazaérek a munkából, megfáradva, csak belehuppanok ebbe a sok pihe-puha párnácskába és rögtön elfelejtem az egész napos stresszt! Milyen jó érzés is lenne!

És ha ez nem lenne elég indok, hogy mennyire hihetetlenül puhák még karácsonyi mintázatban is díszelegnek. Imádnivaló! Nem csak magamnak hanem az egész rokonságnak ezt adom ajándékba karácsonykor! Ugye benned is ez a gondolat fogalmazódott meg? Ez egy remek ünnepi ajándék, amit mindenki imádni fog! És ilyen különleges párnája biztos hogy senkinek sincs. Hogy miért? Ez a párna plüss, karácsonyi mintás és még világít is! Bizony, jól olvasod! Amikor éppen nem rajta heverészel csak kapcsold be a párna hátoldalán lévő kis kapcsolót és gyönyörű karácsonyi fények fognak rád visszamosolyogni!

Rakj belőle a hálószobádba és a nappaliba is és kapcsold be őket! Olyan gyönyörű ünnepi hangulatot teremtenek hogy minden szavad el fog állni!

Miért olyan jók ezek a világító plüss párnák?
 • Aranyos karácsonyi hangulatban pompáznak
 • Hihetetlenül puhák! A legfinomabb plüss anyagból vannak!
 • Esténként kiváló otthondekorként üzemelnek
 • Nem csak szépek de nagyon kényelmesek is
 • + 1 Az egyik legjobb karácsonyi ajándék!
Ha puhaságra vagy egy szuper karácsonyi ajándék ötletre vágysz!

Ezek a plüss párnák a hihetetlen puhasák előhirnökei. A legfinomabb anyag bevonásával készültek. Belsejükbe rejtett apró ledeik pedig ünnepi hangulatba borítják az egész lakást. 3 féle mintában készítettük el őket nektek, így biztos mindenki megtalálja a kedvencét!

 1. Télapós
 2. Őzikés
 3. Lámpásos

Nem csak a felnőttek, de a gyerekek is rajonganak ezekért a párnákért! Kiváló karácsonyi ajándék mindenkinek! Ilyet biztos, hogy nem fog kapni mástól, olyan különleges!

Tulajdonságok

A párna 40×45 centiméter méretű. Egy karácsonyi mintás plüss huzat van ráhúzva, amely a cipzár segítségével leszedhető. A párna belsejében 3 db apró led van elrejtve, amely belülről megvilágítja a párnát. A benne található világítások szinte észrevehetetlenek ha ráfekszünk, így nagyon kényelmes lehet rajta pihenni. A plüss hatás pedig felér egy igazi kényesztetéssel!

2 db AA elemmel működik, amelyet a csomag nem tartalmaz.

Ha isteni puhaságra vágysz, akkor rendeld meg ezt a plüss párnát!

Hogyan működik, hogy kell beüzemelni?

Csomagold ki

Cipzározd ki

Rakj bele elemet

Keresd meg a helyét

Kapcsold be

Gyönyörködj a látványban

Hogy vélekednek mások a világításainkról?

Engedd meg, hogy 2 db bónusszal is megajándékozzunk!

Filc hóember

karacsonyi-vilagito-filc-hoember

Ez a kis filc hóember tökéletes ünnepi dekoráció lesz az otthonodba. Helyezd el valahová és kapcsold be. Különböző színekben fogja bevilágítani az otthonod!

990 Ft helyett AJÁNDÉK

Házhozszállítás

A megrendelésedet futárszolgálattal küldjük egészen az ajtódig vagy ahova szeretnéd! Magyarországon belül 1-3 munkanap alatt bárhová kiérkezik.

1190 Ft helyett AJÁNDÉK

Választható csomagok:

 • 2 db világító plüss párna:
  9 980 Ft
 • 1 db filc hóember:
  990 Ft helyett 0 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett
  0 Ft

12 160 Ft helyett
9 980 Ft

 • 3 db világító plüss párna:
  14 970 Ft helyett 13 470 Ft
 • 1 db filc hóember:
  990 Ft helyett 0 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett
  0 Ft

17 150 Ft helyett
13 470 Ft

 • 4 db világító plüss párna:
  19 960 Ft helyett 17 560 Ft
 • 1 db filc hóember:
  990 Ft helyett 0 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett
  0 Ft

22 140 Ft helyett
17 560 Ft

 • 6 db világító plüss párna:
  29 940 Ft helyett 23 940 Ft
 • 1 db filc hóember:
  990 Ft helyett 0 Ft
 • Házhozszállítási díj:
  1190 Ft helyett
  0 Ft

32 120 Ft helyett
23 940 Ft

Nem árulunk zsákbamacskát

Ha nem vált be, visszavásároljuk! Amennyiben a világítással nem vagy megelédeve, értesíts minket a megrendeléstől számított 30 napon belül. Mi visszaszállítattjuk a futárunkkal a terméket és visszafizetjük a fizetett teljes összeget, neked semmi egyéb teendőd nem lesz.

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy megváltásnak fogod érezni az világítást, hogy képesek vagyunk kifizetni az oda és visszaszállítási költséget mi magunk helyetted, ha végül úgy döntenél, hogy neked nem válik be.

Ezen felül 2 évig bármi problémád jelentkezne a termékkel, azonnal cseréljük neked, amikor értesítesz minket róla.

Eljutottál idáig és még nem vagy biztos a döntésben?
Összefoglaltuk neked a gyakran felmerülő kérdéseket

Ha nem vagy megelégedve a világítással, írd meg e-mailben és a futárunk vissza szállítja tőled díjmenetesen. Majd 3 munkanapon belül a bankszámlaszámodra visszautaljuk a teljes fizetett összeget.

Ha véletlenül nem világít vagy hibásnak érzékeled a terméket, írd meg e-mailben nekünk az info@ledenvilagitasod.hu e-mail címre és küldünk helyette egy másikat! Neked csak annyi a dolgod, hogy visszacsomagolod a hibás világítást és oda adod a futárnak, aki visszaszállítja nekünk.