Keressük webshop asszisztens csapattársunkat!

Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Keressük a webshop asszisztens csapattársunkat!

Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

Feladatunk: Boldogságot csempészni a rohanó világba, a családok mindennapjaiba

Téged keresünk, ha fontosnak tartod a társadalmi felelősségvállalást is a munkád során!

Hiszünk abban, hogy nem elegendő csupán azt csinálni amit szeretünk, hanem azzal adni is akarunk a világnak, méghozzá értéket. Olyan értékeket, ami a társadalmunkat építi. Azért dolgozunk, hogy az emberek nyugalmat és békés hangulatot teremtsenek az otthonukban, hogy a TV helyett egymással beszélgessenek és megéljék a pillanatokat, mert a hétköznapi dolgok a legcsodálatosabbak.

Szeretnénk minden emberhez eljuttatni azt a hangulatot, amely egy kicsit kizökkenti őket a stresszes világból és szeretnénk, hogy megengedjék maguknak a lazítást és élvezzék az életet.

Ismerj meg minket részletesebben

(Bal oldalt: Jennifer, jobb oldalt: Dóri)

Na nem mindig voltunk ám, az újságokban, sőt! 2015-ben vágtunk bele a dekorációs világítások forgalmazásába, kizárólag pénzszerzés céljából. Az egész webshopot otthonról üzemeltettük, nulla tőkével a zsebünkben. Remekül alakultak a dolgok a számításaink szerint, mert hamar kiderült, hogy rajtunk kívül senki nem foglalkozott kifejezetten azokkal az emberekkel, akik nekünk a legszimpatikusabbak voltak: családok kertesházzal. A pénzszerzés addig lebegett a szemünk előtt, amíg elkezdtek záporozni a hálálkodó levelek, a gyönyörű képek, a boldog mosolyok és a telefonos csodálatos visszajelzések. Akkor éreztük, hogy valami más lett, valami megváltozott. Szerelem lett a pénzszerző projektből.

Megértettük, hogy mi vagyunk azok, akik hozzásegítik a családokat a fergeteges hangulatú kerti partikhoz, amiket évtizedekkel később is emlegetnek vagy a nyugodt csendes nyári estékhez, amikor a gyerekek már alszanak. Világossá vált számunkra, hogy mi a feladatunk. Ahogy minden vállalkozás életében, voltak nekünk is sikereink, hatalmas bukásaink, de amióta megtaláltuk a helyünket és a miértünket, gőzerővel nyomulunk afelé, hogy a családosok mindennapjait megszépítsük!

Velünk tartasz?

Ilyen csapattársat keresünk:
Emberi oldalról

Ahhoz, hogy beilleszkedj a csapatba, hogy valóban magadénak érezd a Leden Világításodat és hittel tudj dolgozni,
fontos, hogy emberileg is egy irányba nézzünk, közös legyen a célunk.

1.) Pozitív hozzállású

Jó a kezdeményező készséged, azaz hamar el tudod nyerni az emberek szimpátiáját. Nálad a pohár félig tele van, azaz képes vagy meglátni a dolgok jó oldalát. Képes vagy dicsérni másokat, és ki is használod ezt a képességed.

2.) Az emberek nyelvén értő

Könnyedén megtalálod a közös hangot egy csoporton belül. Képes vagy az akaratodat úgy érvényesíteni, hogy másoknak ezzel nem okozol kárt. Fel tudod venni mások kommunikációs stílusát, és érzed a lelki állapotukat. Mosolyogsz és tudsz úgy nemet mondani, hogy azzal nem bántasz meg másokat.

3.) Önfejlesztésre nyitott

Reálisan látod a fejlesztendő területeidet. Nemcsak az üzleti, hanem a magánéletedben is hajt a vágy arra, hogy jobbá válj. Amit elsajátítasz, azt képes vagy beépíteni a mindennapjaidba.

4.) Céltudatos

Ismered a céljaidat, tudod, hogy mit kell tenned értük, és rajta vagy az úton. Nem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed. (Az “igen, de…” hiányzik a szótáradból). Proaktív vagy, tehát nem azért teszel meg dolgokat, mert azt elvárják tőled, hanem mert te úszni akarsz a sodrásban.

5.) Megbízható

Felelősséget vállalsz a tetteidért, de a hibáidért is. Nem jössz azzal a magyarázattal, hogy a körülményeid tehetnek mindenről. Pontos, precíz és igényes vagy a munkavégzésedben. Mindig számíthatunk rád, így nem kell hátranéznünk.

6.) Szerény

Képes vagy igazi csapatjátékosokká válni, a csapat érdekeit időnként a saját érdekeid elé helyezni. Nem félsz kiemelni mások teljesítményét és nem a saját magad számára keresed az elismerést. A sikert kollektív és nem individuális módon határozod meg.

Ilyen csapattársat keresünk:
Készség oldalról

Leendő Leden Világításod csapattagként, készség szinten is összhangban kell lenned mindannyiunkkal.

1.) Számítógépes ismeretek

Fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tudj dolgozni a wordben, excelben. A gyors gépelés és az alap függvények ismerete kötelező, hiszen ezeket minden nap kell majd használnod.

2.) Önálló

Szeretnénk, ha magadtól kitalálnád azt a legoptimálisabb folyamatot, amivel a leghatékonyabban meg tudod oldani a feladatokat. Mi elmondjuk, hogy szerintünk hogy csináld, adunk segítséget hozzá, de ha van egy jobb megoldásod, ki vele. Mi meg fogunk hallgatni.

3.) Hatékony kommunikáció

Tisztán, érthetően, választékosan kommunikálsz. Képes vagy meghallgatni és megérteni a másikat – nemcsak azt, amit a másik mond, hanem azt is, amit közölni szeretne veled.

4.) Jó problémamegoldó képesség

Legyen jó a problémamegoldó készséged. Ez itt most nem egy sablon szöveg. Ez tényleg nagyon fontos, mert nem fogunk mindent a szádba adni. Segítünk, de szeretnénk, ha te oldanád meg azokat a problémákat, amelyekért te felelsz.

5.) Tiszta énkép

Az erősségeidre építesz, a fejlesztendő területeidet pedig elfogadod. Azt is elfogadod, hogy másoknál ez másképp van. Reálisan látod magad, azaz se többnek, se kevesebbnek nem érzed magad, mint ami vagy.

6.) Pörgős tempó

Talán ez az egyik legfontosabb készség, amivel rendelkezned kell. Van egy napi elvárt minimum mennyiség, amit teljesítened kell. Fontos, hogy dinamikus és lendületes legyél minden munkafolyamatban. A komótos de precíz munkatempó ide nem elég.

Mi lesz a feladatod?

Így néz ki egy heted részletesebben:

20%

Bevételezés, leltározás: Az áru érkezésekor leszámoljuk, vonalkóddal látjuk el a termékeket és a megfelelő polcra helyezzük őket. 

50%

Megrendelések becsomagolása: A webáruházban bejövő rendeléseket fogod szortírozni, majd becsomagolni, egy erre már jól bevált rendszer alapján.

10%

Visszárukezelés: Amennyiben van visszaérkező csomagunk, a te feladatod ezen csomagok feldolgozása a megadott folyamatok alapján.

10%

Termékek feltöltése: Rendszeresen jönnek új termékek, ezeket fel kell tölteni a webáruházba egy jól bevált folyamat szerint. Nekünk  nem számít, hogy csináltál-e már ilyet vagy sem. Rövid időn belül profi leszel benne.

10%

Ad hoc feladatok: Apró módosítások a rendszerben, raktárban. Bármi ami éppen felmerül.

Hogyan és hol fogsz majd dolgozni?

Munkaidő

Hétfőtől - Péntekig 08:00-16:30 között vagyunk bent a raktárban. Munkanapokon dolgozunk, a hétvégéink szabadok, kivéve 1-2 alkalmat, amikor a naptárban is munkanapok a szombatok.

Saját munkaállomásod lesz, saját eszközökkel

A raktárban lesz egy teljesen saját használatú asztalod és egy számítógéped vonalkódolvasóval. Minden egyéb eszközt igyekszünk beszerezni neked, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkád.

Ide fogsz bejárni:

A raktárunk az Ecseri úti metro megálló közelében, az Ecseri út és a Gyáli út sarkán van. Tömegközlekedéssel megközelíthető az M3-as metróval, a 3-as villamossal, valamint a 180-as busszal. A telephely előtt van számos parkoló, ha autóval érkeznél, de jöhetsz bringával is, a raktárban szem előtt lesz a kétkerekűd 😉

A raktár jellemzői:

  • 110 m2-es terület
  • 1 raktár, 1 iroda, 1 átvevőpont, 1 konyha, 1 mosdó
  • Szép világos a sok ablaknak köszönhetően
  • Felújított, amit saját kezűleg csináltunk

Így néz ki a raktárunk:

A központi tér, ahol lesz egy saját asztalod és a csomagoló munkaállomásod

A közös konyhánk

Az átvevőpont, még berendezés alatt áll. Pár hét múlva már nagyon csini lesz!

A mágikus raktár, amit nem tudunk olyan gyorsan tölteni, mint amilyen gyorsan lefogynak a polcok

A raktárunk kívülről, ami már csak arra vár, hogy feldíszítsük

A mellékhelyiség

Pénzügyek:

A kezdő fizetésed: nettó 200 000 Ft
Gyorsan növekszünk, ami magával hordozza az új pozíciók nyílását. Ha felelősségteljesen, korrekten és megfelelő tempóban végzed a munkád, szívesen ajánlunk majd magasabb pozíciót neked a későbbiekben.

Jelentkezz Leden Világításod csapattagnak:

1. LÉPÉS: Töltsd ki a kérdőívet a jelentkezésedhez

2. LÉPÉS: A kérdőív kitötése után, 1-2 héten belül várható e-mailben visszajelzés a kiválasztás eredményéről. Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy 15 perces telefonos interjú lesz.

Szerintünk ezért jó velünk dolgozni

Élen járunk a kerti dekor világítások között

Nyugodtan nézz körül a weboldalunkon, hazai viszonylatban páratlan a választékunk a dekor világíások terén. Nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink a facebook oldalunkon. Odafigyelünk a designra, a vásárlóinkra, illetve a szakmánkra. Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is.

Fontos számunkra mindenki egyénileg

Azt szeretnénk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkád során. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez, ami csak tőlünk telik, minden eszközt rendelkezésre bocsájtunk a hatékony munkához.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Nem szoktunk panaszkodik, mert tudjuk, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet, hanem úgy változtatjuk azt, hogy jó legyen . Kifejezetten pörgős a munkatempónk, nem szeretünk sokat dilemmázni, hanem cselekszünk.

Folyamatos tanulási lehetőség

Negyedévente lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy valamilyen könyvet / oktató anyagot / konferenciára belépőt vásárolhasson azért, hogy a szakmájában folyamatosan fejlődni tudjon. Ez mindenkinek jó – ezért biztosítani fogjuk rá az időt és lehetőséget.

Felelősségvállalás és új kihívások

Fontosnak tartjuk, hogy világosan meg legyen fogalmazva, hogy ki, miért felel, így elkerülhetjük az egymásra mutogatást és a csapaton belüli konfliktus helyzeteket emiatt. Szeretnénk lehetőséget adni a folyamatos fejlődésre, így ha egy csapattag már könnyen lavírozik a feladatai között, más kihívások elé állítjuk, amelyek nagyobb felelősséggel, de sikerélménnyel járnak.

Fiatalos csapat

Minden csapattag fiatalos és nyitott. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni a megszokások és begyöpösödött módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Mindenkitől ezt várjuk.

Hiszünk az emberekben

Mindenkivel szívesen együtt dolgozunk nemzetiség, vallás vagy szexuális orientációtól függetlenül, mert hiszünk abban, hogy az emberi értékek számítanak. Illetve vannak és lesznek is, megváltozott munkaképességű alvállalkozóink/munkatársaink.

Kutatjuk és alkalmazzuk az újdonságokat

Innovatívak vagyunk, innovatív ötletekkel. Nem kizárt, hogy olyan ügyfélszolgálatos feladatokat találunk ki, amilyennel még életedben nem találkoztál és nem lesz előtted egy minta, hogy azt hogyan kell csinálni. Együtt fogjuk kitalálni és megvalósítani!

Ezek után úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál a Leden Világításod csapatában?

Akkor jelentkezz hozzánk erre a pozícióra, a nagy pink gombot megnyomva!